• 18ats.

    kai atsibodo iprasti patiekalai ir nebeismanai ka gaminti, ka tada darote?

    nu sian jau susimasciau ka daryt valgyt kotletai, plovas, zemaiciu blynai, kepsniai, kiausiniene jau igriso tai vat nebezinau ka gaminti... receptu pasivarcius tai daug ko reikia arba ilgokai uztrunki, tai gal jus ka pasiulysit, ka gaminat, kai viskas buna atsibode?

    AnonimasReceptaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    kai viskas atsibosta kepu darzoviu troskini. I stiklini inda su dagciu sluoksniais pjaustau ivairias darzoves-bulves,morkas,sparagines pupeles, brokoli viska ka randu namuose. Tarp sluoksniu uzdedu majonezo ir jei tariu rukytu desreliu ar kaimisko kumpio. Uzpilu stikline vandens,uzdengiu ir kepu orkaitej

    ginnta

  2. 3

    dar labai skanu tiesiog keptos bulves ir kefyras

    Aureluze

  3. 3

    jau pastebejau ir as,kad kai atsibosta kepsniai,blauzdeles,cepelinai,balandeliai,kotletai,labai skanu pasidaro tiesiog iskeptas kiausinis su lasinukais:)))

    Aureluze

  4. 2

    Tuomet kepu pica, koky nors apkepa, arba seip man ir mano vyrui labai patinka sis patiekalas:
    http://dautarte.blogspot.com/2009/07/makaronai-su-greitu-lasisos-padazu.html
    Karta kai viskas buwo atsibode radau sy recepta internete, labai skanu :)

    Pingvin

  5. 2

    kai viskas nusibosta issikepam bulviu su kefyru ar kokia pica kazka ko daznai nevalgom:)

    Bosiene

  6. 2

    darau naminius koldunus,nezinau man greita ir skanu,o ypac juos megsta dukra,arba kai labai jau tingiu kazka daryti,tai jei namie yra makaronu tokie dideli vamzdeliai i juos prikemsu farso(pataisau ji prieskoniais) keptuveje pakepinu morka,svoguna jei turiu paprika padarau padaza uzpilu ant kimstu makaronu ir i orkaite kepa apie 30min,pries baigiant kepti uztarkuoju daug surio,mums tai labai skanu ir greita :)

    kukuska

  7. 2

    Aš "kuriu" apkepus, kepamus orkaitėj... mano sūnus labai juos mėgsta, o ir man patinka. O kuriu tikrąja žodžio prasme. Imu, pavyzdžiui moliūgo gabalą, sutarkuoju, dedu varškės, sūrio fermentinio, manų ar kukurūzų kruopų, aliejaus, kiaušinių, prieskonių. viską sumaišau ir į orkaitę. greita ir skanu. kartais varškės nedeu, kartais nededu sūrio. vietoj moliūgo imu morkas ar zukinijas. arba ir tą ir tą... Vietoj varškės dedu maltos mėsos ar maltų virtų bulvių ir pan. kruopos kepamos išbrinskta, todėl masė turi būti skystoka, kiaušiniai sutraukia ir sukietina, todėl apkepas pjaustomas

    labirinta

  8. 1

    Per inteneta ir drauges klausineju

    Auksare

  9. 1

    kaip viskas atsibosta as darau desrainius :) arba kebabus su vistiena ar kumpiu :)

    Klishe91

  10. 1

    Kai viskas nusibosta, tuomet ruosiu ka lengvo uzkasti, tai sumustiniai, pica issikepam ar tiesiog bulviu fri pasigruzdiname.

    Imbiere