• 29ats.

    Gal kas susidurete mamanijoje su mama ddovile ?

    Pries gera savaite sutariau siai mamytei padovanoti rubeliu leliukui iki puses metuku tuo atveju ji turejo susimoketi 10,80Lt uz siuntima.. ir iki siol dar nesulaukiau, o juk man pinigeliai taipat nesimeto, turiu du vaikucius ir juos taipat reikia islaikyti.. kai pagalvoju buciau jau geriau tuos rubus ismetus nei padarius kazkam dviguba paslauga.. todel man labai pikta, kai dar dovanoji ir sitaip daro..ir kaip reikia suprasti tokia motina turincia tris vaikus ? esu labai nusivylusi ir daugiau niekam nedovanosiu "savo" saskaita.. Ka jus mamytes manote apie tokias mamas kurios sitaip negraziai elgiasi, ir juolab kad pries kelias dienas parase , kad negali pravesti pinigeliu nes banko trkdziai kazkokie, argi nejuokinga, taip sia savaitele ir nesulaukiau pinigeliu nors labai viliuosi.. nors si mamyte kekviena diena cia lankosi taip is jos ziniu ir nesulauksiu..

    geizaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    seip tai mieloji pasitikrink dar karta saskaita.pinigai buvo pervesti sestadieni 14.20val.pas mane viskas yra patvirtinta.galiu tau atsiusti kopija ataskaitos o jeigu tikrai negauni nueissiu i banka ir issiaiskinsiu viska kokios priezastys..negrazu sitaip sneketi apie zmogu kai nieko neissiaiskini. ir rubu tikrai neperparduodu o kai vaikai isauga atiduodu kitiems zmonem.

    ddovile

  2. 3

    todel as visada,kad ir dovanoju,bet siunciu tik sulaukusi pinigeliu bent uz pervedima.. Geda turet buti tokiai mamai.

    bantukas

  3. 3

    Geiza, pirmiausia prieš siunčiant drabužėlius, reikėjo sulaukti pinigėlių siuntimo išlaidom, o ne siųsti savo sąskaita. Juk paprastai taip yra daroma.
    O jai turbūt nusispjaut, ką dabar apie ją kitos galvos. Tiesiog persikels į kitą forumą ir toliau ten rinksis dovanojamus drabužėlius. Nors turiu įtarimą, kad ji jau ir kituose šitaip "prasisukusi".
    Na, jei ir tikrai buvo trukdžiai, tai jie buvo tik savaitgalį, o aš kaip supratau, drabužėliai išsiųsta žymiai ankščiau,. Taigi, gali būti, kad pinigėlių ir nesulauksi.

    trejetukas

  4. 3

    jei ji iš Kauno,tai ir aš jai dovanojau,labai sunkiai atgavau už siuntimą sumokėtus pinigus apie 12lt.o ji pardavinėja gautus dovanų rūbus.nežinau ar tai ta pati.

    emiliukas

  5. 2

    vietoje taves paskelbciau cia viesai jos varda pavarde (juk siuntete adresa pasake),kad kita karta bent jau kitos mamos neuzkiptu ant jos kabliuko,nes kaip matau ne viena jus apgavo taip...
    reikia viesinti tokius aferistus,kad zmones zinotu

    rytinekava

  6. 2

    tik vienas tokia detalė... SEB internetinė bankininystė savaitgalį nedirbo... Tai jei ji šitame banke ir savaitgalį bandė pervesti tau pinigėlius tai tikrai dėl banko kaltės to nepadarė..

    lydekaite

  7. 2

    norėtųsi tikėti, kad tai tik kažkoks nesusipratimas. Gal tikrai kokios nors problemos su banku, kaip ji ir mini? tiesiog išgirdus tik vieną pusę sunku yra ką pasakyti.
    Nors nieko negaliu pasakyti apie šią mamytę, bet mamanijos nariais negaliu ir nenoriu pasitikėti. Panašiai mane apgavo irgi, kai paprašė užsakyti prekę, kuri kainavo 40 Lt, bet jos taip iki šiol ir neatsiėmė, vis išsisukinėdama visokiom priežastim, o paskui ir iš viso apie tai neatsiliepė. Nors pačiame mamanijos forume bendrauja toliau. Taip galima prarasti bet kokį pasitikėjimą apskritai žmonėmis....

    elegancija

  8. 2

    taippat padovanojau kelis daiktelius. Tik kai buvome susitarusios, kad ateis, parašė, kad su mažąja ligoninėje guli, tai po kelių dienų jos draugė su vaikinu atėjo paimti. Jei tikrai perpardavinėja dovanotus rūbelius, tai labai negražu. Bet kai nežinau, tai ir širdies neskauda ir kaltint negaliu..

    lydekaite

  9. 2

    lukniuka, paskaityk kitus klausimus ddovile profily... Ir sūnų, ir dukrą turi, ir nesuprasi...
    manau, geiza, reikėjo iškart klaust, ar siuntimo išlaidas apmokės. Gal ir būtų pasakius, kad nepajėgi to padaryti, ar geriau labdaryne pasieškos, juk Lietuvoj jie tiek ir tiek... Aš asmeniškai, iir ačiū Dievui, tokių skurdžių žmonių nepažįstu, bet jų tikrai yra Lietuvoj. Ir ddovile gynybai - ji pirko kaip ir katiną maiše, juk tų rūbų nematė, tik, aišku, galėjo be klausimo pasakyti, kad nė cento nemokės. Nori, pristatai kaip labdarą... Aš niekada ir neprasidedu, geiza, nes nei įvertins, nei padėkos, tik, problemų prisidarysi

    labirinta

  10. 2

    na neteko susidurti...dovanjau tik viena karta rubelius, siusti nereikejo, bet va uz dovanojima ir saldainuku gavom, gera mamyte pasitaike mum:)
    na aisku rodai gera sirdi, dovanoji o kai taip nutinka tikiu kad nemalonu:( gal dar sumokes, suprantama kad jum ir uz siuntima moket tikrai neverta, juk jau taip dovanojat...na tikiu kad dar sumokes jums pinigelius ypac po sio paviesinimo...bent jau as is gedos numirciau

    Anonimas