Atsakymai

  1. 6

    visada gyvenime kazkam pritruks laiko kad ir kiek jo turetume :)))
    pirmiausia manau reiketu ivertinti savo norus ir galimybes ir tinkamai suisplanuoti dienotvarke :)
    Sekmes :)))

    Rita

  2. 3

    manau, kad reikia pasiskirstyti savo dienos grafiką, ačiū už atsakymus, labai padėjo.

    Deimax

  3. 3

    Tai kad nieko čia nesuspėjamo nėra, juk vaikas jau ne mažas, visą gyvenimą taip gyvenau ir dar likdavo laiko knygai, kavinei, teatrui. Manau kad daugumas dabar taip gyvena.

    Giedre

  4. 2

    Labai norint viskas įmanoma. Manau daug tokių mamų, kaip tu. Aš irgi mokausi, prieš tai dirbau per kelis darbus, mažas vaikas buvo su auklėm, dabar susiklaukiau antro. Tiesiog, negalvoti ir daryti, tai, ką reikia..

    Jorkaile

  5. 2
  6. 2

    na cia jau pati turi ziuet ko gali atsisakyt ka pagoreguot..

    ervijota

  7. 2

    kartais padeda susikoncentravimas, tada laikas kitaip skaiciuojasi... kita vertus, gal vertetu kazko atsisakyti? o del sporto - juk galima kai kuriuos pratimus daryti ir kazka veikiant, pvz skaitant knyga :) tereikia fantazijos

    Juoja

  8. 2

    Gal yra zmoniu, kurie noretu padeti (mama, teta, mociute, pusesere?) gal laukia kol paprasyti ir mielai pralestu laika su vaikeliu, nes jiems tai dziaugsmo suteiktu? man ateina kartais padet kaimyne moksleive po pamoku. ji pazaidzia su mazaja, o as valgyt padarau, grindys nuplaunu ir prie mamanijos prisedu. duosiu jei kelis litus - ir jai gerai ir man:)

    dianela

  9. 2

    as manau, kad reikia kai kuriem dalykams suteikti pirmumo teise, o visa kita pagal galimybes. Nemanu, kad cia yra bent viena kuriai to laiko uztenka...taip jau yra gyvenime, kartais reikia moketi kazko atsisakyti.

    mamyčiukas

  10. 2

    Nepyk, Deimax, matyt prisėdau kiek susinervinusi - mažiai serga nuolat, nevalgo, neklauso ir nuolat kur nors susižeidžia. O rodos auginu juos pagal visas taisykles. Tikrai imu ilgėtis to laiko, kai dirbau, mokiausi, vaikščiojau į sporto klubą, nuveždavau vaiką į būrelius, susitikdavau su draugais kavinėj ir iki begalybės žaisdavau boulingą. O tu mokaisi vakariniam, neakivaizdiniam ar dieniniam. Gal čia visa priežastis ?

    Giedre