Atsakymai

  1. 2

    man biski anksciau kazkur 21-23sav vis itare uzdegima inkstu bet jis nepasitivrtino, zadejo guldyt i ligonine bet neprireike....siaip tai dazniausiai guldo i ligonine daro tyrimus juos seka, seka ir vaikelio bukle, man buvo paskyre gerti kuo daugiau spanguoliu, kad gerintu slapima ir valytu insktukus, man padejo todel gultis i ligonine neprireike...pasikonsultuok su gydytoja gal tau ir pasiulys spanguoliu yra ir vaistu pavidalo nors man sake kad grynas yra geriau gerti jos veiksmingesnes. linkiu greiciau pasveikti

    Anonimas

  2. 2

    sveika,man buvo panasiam laikotarpy kaip tau,negaliu palyginti ligos sunkumo,bet as gulejau ligoninej atrodo apie savaite,geriau vaistus,lasino laselines,dare tyrimus,butinai pasiprasyk echoskopo pries isleidima,kad nusiramintm del vaikelio bukles :)

    Lina169

  3. 1

    nuo kažkur 20 sav pradėjo vis kartotis inkstų uždegimai, paskutinį sykį (apie 35-36 sav. dar rado akmenuką, išvežė su tokiais skausmais, kad dabar pagalvoju geriau jau pagimdyti dar tris kartus :/
    Į inkstus statė kateterį, savaitę pravaikščiojau su maišeliu išvestu iš šlapimo pūslės...reikėjo rašytis kiek išgeriu skysčių, kiek į maišelį prisikaupia.. buvo kažkoks košmaras... :( todėl sulauks 40 sav iš karto teko skatinti gimdymą, kad nesikartotų tos baisios bėdos..

    lydekaite

  4. 1

    as ji prisimenu kaip baisiausia siauba, geriau gimdyciau dar karta, nei sirkciau tuo uzdegimu. Buvo ziauru 40 temperatura, pykino, jauciaus silpnai, pirmas 3 dienas tik lasalines state, paskui antibiotikus leido.2 sav praleidau ligoninej.

    Aurvile