• 14ats.

    Ka valgete kad butu kuo daugiau pieno?

    Noriu kad to pienelio butu kuo ilgiau,mum dabar 9paros,kol kas uztenka,kol maziukas,bet jei pieno nepadauges tai ateiti tikrai nebeuzteks. Misinuku nelabai noreciau. Gal kas nors zinot nuo kokiu produktu to pienelio daugeja?

    LinkisKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    produktai nepades,cia tik mitai.Pades tik daznas zindymas.Kuo dazniau siulik kruti

    sandi

  2. 4

    Kad nuo produktu nelabai jo padauges.Geriausia yra vaikeliui kuo dazniau duoti zisti kruti,nes kiek vaikelis suvalgo tiek ir atsigamina atgal.Manau tikrai galesit sekmingai zindyti vaikeli:)

    Bosiene

  3. 3

    joks maistas nepadeda atsirasti daugiau pieno taj priklauso nuo to kaip daznai vaikas valgo ir ar gerai isvalgo

    Laimaxxx

  4. 3

    nu skysciu kuo daugiau gerk ir kuo dazniau duok vaikuciui zysti kruti

    saldainioks

  5. 3

    svarbiausia isiteikit sau pasamonej kad norit ilgai maitint, gali but dieneliu kai krutys bus tustesnes, bet nereikia griebtis misineliu, svarbiausia isgert maziausiai 2l skysciu per diena, valgyt kuo ivairesni, koloringa, visaverti maista, zinau kad chalva pieno neprides o esme tokia: kai man apmazeja pienelio valgau daug chalvos, riesutu, o nuo jo troskena, tada geriu daug skysciu ir krutis vel pritvinksat, is svarbiausia daznai glaust prie krutines kad daznai zystu

    Kalnietiene

  6. 1

    Kaip visos patare,prisiversk gerti daug skysciu,nusiteik kad nori pienuko tureti,man is pradziu budavo,kad pagalvoju apie mazyli, kaip ji maitinu ir pradedavo begti pienas :)
    Bus tokiu dienu,kai pieno atrodys labai daug,bus kai manysi,jog pieno nera,nes krutys tustesnes. Nesugalvok tikrintis su pientraukiu,kiek jo turi,nes as pvz su pientraukiu istraukdavau tik 30ml pieno,bet vis dar maitinu savo mazyli,pasirodo jo turiu :) jis geriausiai pienuka istraukia. Nesusalk krutines,kad nepasigautum kruties uzdegimo.
    O is maisto,kai jausdavau, kad pieno mazeja valgydavau chalva,kakava su pienu,labai man padejo nealkoholinis alus. Sekmes maitinant!

    Lina169

  7. 1

    dar girdejau reik truputi alaus tasigert,bet man kaip pradejo mazet tai niekas nepadejo

    daival

  8. 1

    Pabandyk valgyt Chalva,ir dazniau zindyk mazyli:)

    Lafe

  9. 1
  10. 1

    sako kad reikia gerti daug kakavos su pienu

    vestina