Atsakymai

  1. 4

    As pati tokia esu:))) Kaskaip visada su tciu geriau sutardavau

    sandi

  2. 3
  3. 3

    Na as pritarsiu Lukniukes atsakymui:) Kadangi neturime berniuko,tai dukryte yra musu turtas ir musu abieju numiletine:)Pastebejimas,kad daznai Tevelis sako musu mergyte,ji trapi,svelni,lepunele.Kiekviena diena girdziu pagiras.Jai tenka kartais subarti tetukas labai pyksta.

    Anonimas

  4. 3

    kadangi auginu ir dukra ir sunu,tai dukra labiau prie vyro,o sunus dar tik 5men tai ateityje matysim,bet pazystamu rate tikrai,mergaites daugiau prie teveliu nei prie mamu :)

    kukuska

  5. 3

    kadangi neturime sunaus, tai neturiu su kuo lyginti, kaip ta meile butu jei butu dar ir berniukas:) o dabar dukryte abieju teveliu numyletine:)

    Lukniukas

  6. 3
  7. 2

    to tikrai nemanau nors dukrytės neturiu

    xxxxx

  8. 2

    Netikiu auginam dukryte ir sunu,tai skiria demesi ir rodo meile iskart abiems vaikiukams arba uzsiemam jis sunum,o as su dukra ar atvirksciai,bet kazkokiu isskirtinumu nera,bent pas mus.Viskas vaikams po lygiai,kad ir amziaus skirtumas yra tiek is mano puses,tiek is vyro:)

    Bosiene

  9. 2

    tikiu. aisku ne pas visus taip buna, bet as daug tokiu atveju zinau. as visada buvau tecio numiletine, lepunele, pati paciausia :) mano brolio dukra irgi buvo tikra tecio mergyte. dabar taip staigiai pagalvojau apie draugiu dukras, tai visos labai prisirisusios prie teciu, o jie prie savo dukryciu :)

    romantike

  10. 2

    tikiu, nes manasis beproto myli savo dukrele :)

    geiza