• 16ats.

    Kada mano dukros išmoks viena kitą mylėti? Joms 11 ir 8 metai. Labai retai kada diena praeina be ginčių, be stumdymų. Mes su vyru niekada prie vaikų nesiginčiajame, be to mes gyvename pas vyro mama, kuri labai mėgsta visiems vadovauti.

    DeimaxŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6
  2. 5

    Man atrodo, kad visi vaikystėje broliai, sesės pykstasi: aš su sese, mano vaikai irgi. Išaugam. Man sesė-geriausias draugas tapo, kai abi ištekėjom, vaikų susilaukėm. Mano vaikai-berniukai-jau baigia išaugti,bet atsiranda kitos-paaugliškos bėdos:( Gal tai seseriškos meilės išraiška?

    elegancija

  3. 5

    manau kai uzaugs,iseis i savo gyvenimus,prades vertint viena kita.mum tai taip buvo augom trys seserys,ausdavomes siaubingai,nesutardavom,uzaugom,dabar labai reikalingos viena kitai:)

    staponkute

  4. 5

    vaikai yra vaikai,geriau gyvenkit atskirai ir nevadovaus ir dukros n
    ematis

    kazenka

  5. 4

    Tai jai uosvene kisasi i vaiku auklejima, ta prasme uzstoja jas tai nelabai gerai.Patariu eit atskirai gyvent.

    kristoliukas

  6. 4

    Vyro mama cia ne prie ko. Tiesiog turbut labai mazai yra sesiu ir broliu, kurie nesipyksta. Bet tai nereiskia kad jie vienas kito nemyli. Mano sunums yra 10m ir 6m. Tikrai zinau, kad jie vienas kita myli, bet be barniu nepraeina nei viena diena. As tik tikiuosi, kad suauge jie vienas su kitu graziai sutars.

    trejetukas

  7. 3

    Isaugs is tokio amziaus, ir mes su broliu pykdavomes, bet kai buvom paaugliai - labai gerai sutareme ir dabar taip pat :)

    Indruke

  8. 2

    Tarp manes ir mano sesers 5 metu skirtumas taciau tajp pat nebuvo dienos kuri praejtu be pykciu:)

    Doviliuke

  9. 2

    dar pakentek is savos patirties zinau tarp musu su broliu yra 3 metu skirtumas, budavo pliekdavomes iki pajuodavimo, dabar kai jau suaugom kai isvaziavom is tevu turim savas seimas esame patys geriausi draugai

    saule

  10. 2

    manau, kad viskas su metais susitvarkys, kai turės savo šeimas, pasikeis požiūris.

    Deimax