• 6ats.

    Siuo metu gimdant Vilniuje RK gimdymo namuose, ar ileidzia lankytojus, nes siaucia gripas?

    Sveikos mamytės,mamanijoje esu naujokėlė. Liko vos kelios dienos iki gimdymo, ir norėjau sužinoti ar yra mamyčių kurios būtų nesenai gimdžiusios Vilniuje RK gimdymo namuose? Kadangi planuoju tenai gimdyti, idomu ar įleidžia lankytojus, nes juk dabar tas gripas. Ačiū už atsakymus :)

    SpinduliukasGimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Kol nepaskelbta Vilniuje gripo epidemija tai ileidzia visus,praeitais metais gimdziau kai buvo paskelbta Vilniuje epidemija tai leido tik gimdyves ir sveikus vyrus...Lankytoju grafikas buvo apribotas :)

    Pearl

  2. 1

    Tai tada bent tiek gerai. : ) Nes galvojau jaigu RK gimdymo namuose butu paskelbtas karantinas,neįleis vaiko tėvelio nei į gimdymą ,nei aplankyt :)

    Spinduliukas

  3. 1

    oj vyrą tai tikrai įleis :) ir dar miegoti net leidžia pasilikti :) juk tetukas naujai iškeptas .. :)

    lydekaite

  4. 1

    Na man svarbiausia,kad bent jau vyra ileistu y gimdykla su manim kartu :)

    Spinduliukas

  5. 1

    Saugumo sumetimais (ar epidemija ar ne) vistiek pirmąjį mėnesį siūlyčiau apriboti lankytojų skaičių...
    Dukterėčia nesulauks mėnesiuko susirgo kokliušu. Juo užsikretė nuo atėjusios aplankyti mamos draugės. Buvo klaiku, nes jau krikštijo reanimacijoje.. Geriau pasaugokite, kad po to nenusigraužtumėte rankų ir kojų...

    lydekaite

  6. 1

    nors as neseniai gimdziau Kaune bet irgi del gripo epidemijos lankytojai ribojami. Bet cia jei rupinies del vyro, ar jis gales tave lankyti tai gali but rami. vyrus ileidzia juk tampa teciais. o del kitu lankytoju tai jau geriau kad pirma menesi lankytu maziuka tik patys artimiausi tau zmones.

    Netootia