• 4ats.

    Gal galite gimdžiusios mamytės RK gimdymo namuose papasakoti visą gimdymo eigą,pradedant nuo atvažiavimo y gimdymo namus. :) Kadangi man pirmas gimdymas,labai jaudinuos :)

    SpinduliukasVaiko gimimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    gimdžiau pas giedre jurenaite, tai liuks gydytoja, labai rupinosi ir pan, as mokejau jai, ir vyras daug kam kiso pakistukus, kad ir mane ir kudiki paziuretu (nes tekoCP atlikt). tai visi malonus buvo.
    taip pat turejau as virduli palatoj, labai praverte, ir tegul pasirupina vyras vaza kokia, jei ateis sveikinti su gelem nebus kur pamerkt, niekas neduoda - bet cia zinoma veliau :D palatos dvivietes dauguma, bent man pasitaike tai patogu lb.

    Lulu

  2. 1

    Na aš gimdžiau RK prieš metus, kadangi mano lelius niekaip nenorėjo ateiti į šį pasaulį, tai teko gultis į priešgimdyvinę palatą. Patariu neprisikrauti didžiausios tašės įvairių priemonių, nes kai reikės gimdyt į gimdyklą reikės pasiimti tą tašę,nes nėra ten jokių spintelių kur pasidėt. Turėk su savimi kūdikio rūbelių, sauskelnių keletą,servetėlų sau, nes gali paprašyt kad apvalyt tave, taip pat būtinai pasiimk palučių mažiausiai 5 sau, nes gimdykloj reikės patiest - neduoda nieko (kad po to vyrui nereikėtų lakstyt). Sąrėmių metu kol gulėsi gimdykloj galės būti ir vyras, jei norėsi galės ir dalyvauti - bet vyrui tuomet reikės rūbų švarių(geriausia kokie trumpom rankovėm marškinėliai - nes labai karšta visur bus). Kitus reikiamus daiktus galės vyras atnešti kai perkels jus y palatą. taip pat svarbu - turėti savo įrankius valgymo, puodelį - nes neduoda (kiek žinau daugelyje ligonių taip).

    Lulu

  3. 0

    Gimdziau 2012 spali, viskas super, labai kantri, viska aiskina, nesitariau, neatsidekojau, nes grieztai neeme

    Anonimas

  4. 0

    sveiki gimdziau pries penkis metus ir tikrai mano gimdymas nebuvo sunkus atvikau sesta valanda vakare stipresni saremiai prasidejo apie venuolikta valanda bet kentet tikrai buvo imanoma ir po pirmos valandos jau turejau nuostabia mergyte net patys daktarai stebejosi kaip taip greit viskas vyko nes kai atvykau i ligonine net nenorejo priimt sake dar negimdysiu bet vos po keliu valandu pasauli isvydo mano saulyte:)gimdziau pati ir tikrai nieko baisaus:)

    Anonimas