• 10ats.

    Ar yra mamyciu kurioms tik gimus vaikeliui tevelis turejo isvykti padirbeti i uzseni? Kaip susitvarket vienos? Kaip gryzus teciui reagavo vaikutis?

    Na galvojom isvaziuot kartu kai gims vaikelis bet jis bus dar labai mazas, tad nesinori taip isvykti ir buvom nusprende likti lietuvoje...bet va dabar pasiulyma gavo isvaziuot tik porai men padirbeti..kadangi cia alga mazeja tai ir gundosi nors be aebjo didelio noro nera nei jam isvaziuot nei man kad isvaziuotu bet gyvent reikia, isvaziuos gimus vaikeliui aisku as neliksiu viena bus kas man pades, leis pailset ir pan...tik norejau paklausti kam teko but tokioj situacijoje kaip susitvarket? ar vaikelis paskui prisileido teti ? na tiesiog kaip viskas klostesi likus vienai su vaikeliu?

    AnonimasNamaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nebuvau papuolus į tokią situaciją, bet jei tik porai mėnesių, tai vaikutis nelabai supras dar kur tas tėtis dingo. 2 mėnesių leliukui dar svarbiausia mama, tėtis vis dar antram plane. Maniškis tėtį pradėjo pažinti ir mielai su juo leisti laiką gal tik 6 mėnesyje... net kai grįždavo iš darbo jam vienodai šviesdavo tėtis paėmė ar kokia draugė. O štai kažkur nuo 7 mėn ir dabar tėtis vos ne svarbesnis pasidarė. Su verksmais išlydi tėtį į darbą, jei pasakau žodį "tėtis" bėga prie durų ir laukia kol atidarys duris..
    Ką noriu pasakyti... manau jei tau kažkas padės, leis pailsėti tai išleiskit tėtį porai mėnesių padirbėti. Kas dėl vaiko tai manau nieko neatsitiks jei tėčio nematys. O tėtis išmoks vaikutį mylėti palaipsniui. Maniškis pradėjo dievinti vaiką kai vaikas pradėjo reaguoti būtent į tėtį. Iki to laiko reikėjo sakyti, kad paimtų ant rankų, kad aprengtų - nebuvo noro užsiimti į jį nereaguojančiu vaiku, kuris tai nepatenkintas, tai verkia, raukosi :)))
    Viskas bus gerai manau :)

    lydekaite

  2. 4

    i tokia situacija papulti neteko, bet kaip sakai, jeigu yra kas pades, o tetis isvyks tik porai men. manau galit pabandyt.. o jei leliukas dar labai mazas, nemanyciau kad po poros men uzmirstu teti, juk grizus vel matys ji kiekviena diena, greitai ipras :)) linkiu sekmes apsisprendziant..

    safariE

  3. 3

    Musu tetukas isvaziavo kai sunui buvo 2,5 men. Del to biski lengviau, pacia pradzia, kuri baisiausia :) ir sunkiausia prabuvo su mumis. Buvo isvykes 4 men. Sunku, bet susitvarkiau. Man niekas nepadeda, paciai ir valgyt ir tvarkytis ir vaika priziuret... Grizes tetis vaika uzklupo nuoga, be pamperso, tai vaikis teti pamates uzsiklyke :))) bet manom, kad tik tokioj situacijoj, nes po 5 min ejo ant ranku ir .t.t. Dabar porai men mes vel vieni, o toliau bandysim vaziuot pas teti... Jeigu yra pajamu, gal palaukit bent pora men, kai apsiprasi ir tu ir tetis su vaikeliu, kai praeis sunkiausias laikotarpis?! Man atrodo butu ir lengviau ir drasiau :))).

    reda83

  4. 3

    musu tetis jau vazineja beveik 5m,pirma karta isvaziavo kai gime dukra,buvo labai sunku,bet pripratau,atrodo ir susitvarkiau ir nebuvo jokiu problemu,tik tiek kad pati labai ilgejausi,bet vis sakydavau,kad kazkas turi uzdirbti pinigus :) dabar tas pats,kai gime sunus po 2sav teko jam vel isvaziuoti,o namie jau nebe vienas o du vaikai,ir pati netikejau kad taip gerai susitvarkysiu,o teti mes matome kasdien per skype :) manau ir jums nebus sunku,puikiai susitvarkysit,ir manau,kad bus galimybe bendrauti skaipu,matys kaip auga jusu vaikutis,svarbiausia tureti kantrybes :)

    kukuska

  5. 3

    musu tetis jau 3metai dirba svedijoj grysta kas 4menesiai atostogu taip jau nutiko kad pastojau teks taip ir auginti su dukru pagalba o tetis myles ir per atstuma aisku nelengva bus ka darysi tokia padetis musu lietuveleje

    irma1

  6. 2

    apsisarvuokit kantrybe ir tiek,nes viska tenka daryti vienai,pavarksti labai bet susitvarkome:)

    neira

  7. 1

    Mano vyras irgi isvaziuos, kai tik as pigimdysiu tai prakstiskai iskart. Manau reiks vienai viska daryti ir laukti tevelio, kitos iseities nera.

    Rusalocka

  8. 1

    as visa nestuma viena prabuvau, gryzo vyras tik ant gimdymo.... savaite pabuvo ir vel isleke i uzsieni, visa laika viena auginau dukryte,sunku buvo aisku bet susitvarkiau.....

    rubi2ir

  9. 1

    mes tetuka isleidome kai buvo1menuo.jis dirba uzsienyje 2menesius ten,pora savaiteliu namuose.susitvarkome turi dvi dukras pagalbininkes.sunku kai sventes buna,ar savaidgaliai,bet ka darysi aukojasi kad mums geriau butu.

    aurikuka

  10. 1

    Taip teko pabuvoti tokioje situacijoje tikrai neismaloniuju.Musu gyvenime,tai buvo pirmas ir paskutinis kartas,nes tiek teveliui sunku,tiek man.Susitvarkyt sekesi puikiai,nes kai kuriu darbu neteko daryt kaip valgio gaminimas nuolat ar dar kazkokie darbeliai,kurie esant teveliui daromi neisvengiamai,taigi nemazai laiko likdavo savo pomegiams ar dukrytei.Reakcija grizus buvo teigiama,nes dar manyciau dukra nelabai suvoke.Aisku bendravimas is jos puses buvo saltesnis,atsargesnis,kol priprato prie tecio kaip zmogaus.

    Bosiene