Atsakymai

  1. 5

    Dvi pirmas savaites kiekviena diena verkiau. kai vyras klausdavo, kas atsitiko sakiau, kad lyg ir nieko tik liudna, pavargusi ir viska skauda:(

    dianela

  2. 4

    as po pirmo gimdymo gal koki menesi buvau nesava. Verkdavau be priezasties...Einame pasivaiksciuoti, o as lauke asaru negaliu sulaikyti...ir nezinau kaip tai paaiskinti. Tiesiog tokia nelaiminga buvau, protas lyg ir sako, kad viskas gerai, o sirdy taip negera.
    Bet po antro gimdymo, buvau kaip ant sparnu, visai kitokia nuotaika...

    mamyčiukas

  3. 4

    as issiverkiau ir viskas praejo

    sandra

  4. 4

    man tai nebuvo pogimdivene dipresija

    kazenka

  5. 3

    na manes aciu dievui neuzklupo...

    daina

  6. 3
  7. 3

    ir man buwo tokia depresija prasidejusi. bet suemiau sawe. nes db ne as swarbi,o vaikas. ir ner laiko depresuoti. jei ka pajunti reikia dirbti. mano uoswis sako,kad depresija tinginiu liga:) biski per grieztai,bet yra tame kazkiek tiesos.

    Deimante

  8. 3

    na as irgi galima sakyti pirmas dvi savites verkiau... tiek del skausmo, tiek del issekimo.. dar neatsigavusi, o ir vaiko prieziura nepadeda pailseti. tuo labiau kaltinau save kad nemoku susitvarkyti su rupesciais. gerai kad visa ta velniava praejo kai tik pradejau sveikti. :)

    Juoja

  9. 2

    Piktumu, nuovargiu ir niurzgėjimu..

    Jorkaile

  10. 2

    man kaipir jos nebuvo..tik va kai jau ruosemes namo vazuoti is ligonines vyras atej bet jo neileido nelankimo valandos buvo ....toks grazus pasipuoses su marskiniais pasitempes ir su gelem tai apsiverkiau;) liudna buvo kad neileido,nu bet po 2 val pagaliau galejo ieiti;))))))))

    zankesss