• 24ats.

    Ar pries gimdyma nesvarstete apie nejautra arba nusk. vaistus?

    Dabar daug girdziu, kad mterys vaziuoja gimdyti jau nusprendusios leisti nusk. vaistus...Ar jus gal kas gimde su vaistukais? Ar labai padejo? Apsisprendote gimdydama ar pries tai?

    KurnosajaPasiruošimas gimdymuiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    net minties tokios neturejau tiesa pasakius ir aplamai nestumo metu nesigilinau i tu visokiu nejautru informacija

    Simse

  2. 2

    važiavau gimdyti su mintim, kad mėginsiu be nuskausminamųjų, tačiau buvau užklaususi jei ką ar bus galima juos gauti, kad drąsiau jausčiausi :)
    Tik po 7 valandų skausmo pradėjau prašyti.. tada pasidarė kurį laiką taip gera... pailsėjau, akimirkom pamenu ir užsnūdau iš nuovargio. Bet po to vėl viskas iš naujo..

    lydekaite

  3. 2

    klaipedoj pati nusiperki vaistineje ligonines mokejau 60lt,pries 1.5metu,reikia paciai tureti nes jai atvaziuosi nakty vaistine nedirbs netures ligonine,seip perkasi is anksto tokius dalykus kas jau nores gimdyti su nejautra.

    Anonimas

  4. 2

    nuskausmino siek tiek su vaistais ir man bet jie taip greit praein paskui jutau vis stiprejanti skausma bet anestezologo pagalbos neprasiau kad suleistu i stubura man tai pavojinga visko buna kad ir galva skauda ir va kojas,bet yra kad ir nieko nebuna ir geras daktaras pataiko ten kur reikia,nezinau cia kiekvieno reikalas ir kiek jis gali istverti.

    daival

  5. 1

    apie nuskausminima isvis nesvarsciau, negalvojau ir nieko neplanavau, nes buvau nusiteikusi drasiai ir ryztingai pagimdyti be ju. taciau saremiu ikarstyje akuseres paprasiau kaip nors man pagelbeti, gal konors duoti "suciulpti" nuo skausmo :D tai suleido nospos ir tipo padejo :D bet iskentejau, nenumiriau bei lengvai ir sekmingai pagimdziau :)

    romantike

  6. 1

    Svarsciau,bet kai atejo laikas ir laabaaaaaaiiiiiii skaudejo man siule,bet as atsisakiau,norejau viska jausti.

    marinaaa

  7. 1

    nea, buvau nusiteikus kad viskas bus naturaliai, aisku neisejo, reikejo skatinanciuju, bet apie nuskausminimus niekas neuzsimine, tai ir neprasiau

    Kalnietiene

  8. 1

    Svarsčiau ir tariausi dėl jos, bet per greit prasidėjo gimdymas, per lėtai daktarė atvažiavo į ligoninę ir pagimdžiau be tos nejautros

    Jorkaile

  9. 1

    Net kažkaip negalvojau apie tokius dalykus, norėjau pati tai pajusti...

    laimike

  10. 1

    jo skaiciua ir radau daug informacijso kad vaistai kenkia kudikio smegenim kad vaikui sukelia labai didelius galvos skausmus ir ten daug visokiu negerumu tad nusiteikaiu kad ne savo vaiko nekankinsiu geriau jau pati pasikankinsiu, gi jis man svarbiausias.

    vejune