• 11ats.

    gal yra nestukiu UK?

    Sveikos mamytes,norejau paklausti gal ka zinote apie lengvatas darbe nestukesms UK ? Kadangi dirbu 4 dienas po 12 val stovedama ir visa ta laika bunu saltyje? ir Is anksto dekoju :)

    RenataAstraNėštumas ir darbasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    pilna teise turi prasyt kad sumazintu darbo valandas jei tau persunku

    gabytux

  2. 1

    kuo skubiau pranesk darbdaviui kad laukiesi, nerizikuok savo ir leliuko sveikata. As darbovieteje pranesiau kad laukiuosi kai tebuvo 6 savaites, nes norejau kad visi zinotu ir neverstu manes dirbt sunkiu darbu. O taip pat su menedzere uzpildem toki lapa, Risk Assesment, kuriame suraseme viska kas man gali kelt gresme, t.y. ko man nebegalima daryt, pvz, sunkiai kilnoti ir tt. Tuos punktus nuotat atnaujinsim. O ar tu gali susimazinti valandas, ziurek savo kontrakta, arba klausk darbdavio, jei kontraktas leidzia, galesi ir pasilengvint darbo diena.

    Vita_321

  3. 0

    kas yra prastovas??? :)

    na as kad laukiuosi suzinojau budama UK.. nuejau p as GP, paskui gavau laiska, kad turiu vizita pas midwife, o jau po dienos turejau isskristi i Lietuva,tai nuejau pas midwife, mane apsauke, kad ju laika gaistu, nes cia va turiu isvykti, kad negalesiu darytis to tyrimo kaklo rauksles, zodziu,pradejo valdziai skambineti, bet kadangi nerado laisvu, tai paime ir krauja ir pan. tik dar nezinau ats, o dabar esu Lt pagaliau turiu pirmaja nuotraukyte echo.. jau siandien 11sav.. uz poros menesiu zadu vykti i UK, pabuti pora men, ir grizti gimdyti i Lt, aisku ziurint kaip cia viskas eisis, bet noreciau gimdyti Lietuvoje, bet niekada negali zinoti kaip viskaspasisuks ar nuomone pasikeis.. nes darbas UK..

    gintariux7

  4. 0

    as irgi esu skaiciusi, kad darbdavys privalo palengvinti darbo kruvi, arba isleisti i prastovas. Jokiu budu negali versti taves dirbti sunkiu fiziniu darbu

    Barboryte

  5. 0

    Yra toks istatymas,jei jie negali nieko pasiulyt(pvz sumazint valandu ar duoti darbo siltoj patalpoj)gali iseit i prastova uz kuria jie turi apmoket.Aisku jei dirbi tiesiogiai ,ne per agentura.

    Anonimas

  6. 0

    na galima sakyti kad dar truputi londone,cia 6 zona :) jau,tiksliau Kentas pas mane :)

    RenataAstra

  7. 0

    Na tau turetu buti kazkokios apribotos val, bet tiksliai nezinau, turi pakalbeti su darbdaviu, jei supratingas zmogus turetu tau palengvinti situacija, beje kaip rase anonimas pasidomek tame puslapyje. o as nebuvau perskaicius pilnai klausimo ir galvojau kad ieskai draugiu besilaukianciu UK, o tu Londone?

    xinesax

  8. 0

    as dar tiksliai net nezinau kokio dydzio mano nestumas tik snd buvau pas GP,dabar bandysiu uzsiregistruoti pas midwife vizitui :)

    RenataAstra

  9. 0

    Paieskok directgov.uk, anglija.lt

    Anonimas

  10. 0

    Na cia jau priklauso nuo darbdavio ,ka jis tau gali pasiulyt.

    Anonimas