• 15ats.

    esu 5men nescia,pirma kart pastojau,ir vis mane gazdina mintis apie gimdyma,bijau...noriu gimdyti natur.,bet tuo paciu bijau,vyras mane ramina,sako viskas gerai as busiu kartu padesiu tau,.kaip atsikratyti tos baimes,.

    aura25GimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    manau tikrai viskas pasimirsta ir baime ir skausmas kai isvisti savo mazyli.bet kaip dabar atsikratyti tos slegiancios nezinomybes,zinau kad tai nera kazkas siaubingo,bet man ta mintis neduoda ramybes,o ka manote jei kreipciuos i psichologa?

    aura25

  2. 2

    As ir labai bijojau,bet patikek manim visiskai nebaisu ir ne taip jau skauda,kaip visi pasakoja,as gimdziau pati,nors gydytoja siule daryti epidiura,bet as atsisakau,skausmas tik kai saremiai buna,o pats gymdymas greitai ivyko,bent man,tikrai nebijok viskas bus gerai,man net idomu buvo,kaip viskas vyks :) Sekmes tau ir tikrai nebjok!!!!!!!!

    marinaaa

  3. 2

    Man irgi 5 menesiukas, taip pat pagalvoju, kad baisoka... bet nusiteikiu... kad viskas turi buti gerai ir viska turiu iskenteti... juk ne amzinbe truks... ir mazyli turesiu...

    ErikaP

  4. 2

    Maziau klausykis kitu... Juk visos skirtingai gimdo.. vienos skausmingai kitos nelabai.. Svarbiausia nusiteik save, kad nera ko bijot ir viskas bus gerai :) as ir tuoj gimdysiu, bet nebijau, nes negaliu atsidziaugt mintim kad tuoj savo mazyle ant ranku laikysiu:)

    Andze

  5. 1

    dar tik 5 menuo atsipalaiduok tai kas bus kai liks kelios savaites?man eina 36 savaitele apie baisumus stengiuosi negalvoti taciau kai ateis ta diena savaime aisku kad bus baisu.

    gabytux

  6. 1

    stenkis kuo maziau galvoti apie gimdyma

    rasiuksas

  7. 1

    kai tave aplanko tokios mintys ,apie baime gimdant tai pagalvok apie maza angeliuka ,kad greit ji laikysi savo rankose ,pradek galvot ka reiketu susipirkti gimdymui ir leliukui ,darykis daiktu sarasa ir tikrai tos mintys nuplauks toli o galvojimas apie leliuka praskaidrins sirdele , otie skausmai yra istveriami ,galvok kad tai nieko daugiau o tik gimdymas ir ji istveria visos moterys ,istversi ir tu ,.vyro buvimas salia ,jo palaikymas uz rankos tikrai tau pades ,buk optimiste .ir sekmes tau gimdyme .

    lina38

  8. 1

    As laukiuosi trecio vaiko. Nestumas 30 savaiciu. Gal ir keistai nuskambes bet ir mane kartais aplanko tokios neramios mintys. Bet manau kad tai naturalu. Svarbiausia galvoti kad viskas bus gerai tiek tau tiek tavo kudikiui.Jai kyla minciu gali palankyti speciales pamokeles busimom mamom gal tau pades.

    Lanta

  9. 1

    visalaika galvok kad lengvai pagimdysi, net negalvok apie jokias komplikacijas ar dar ka. pozityvus nusiteikimas labai padeda, gali palankyti kokius kursus, galbut bus ramiau, pasiziurek yra ju nemokamu. bet as manau kad nusiteiki mas yra svarbiausia - nezinau ar as taip lengvai pagimdziau butent del nusiteikimo, bet jau kita diena pasakiau - galima ir antra planuoti nes nebuvo kazko baisaus ir skausmingo :) sekmes :)))

    Jogurtas

  10. 1

    nusiramink su lauku ta baime praeis. man irgi taip buvo is pradziu labai bijojau, o paskui ypac nestumo gale baime kazkur dingo, norejau greiciau kad viskas yvyktu:)

    vestina