• 21ats.

    Myliu savo vaikiuka (4 men) ir niekada nesigailejau, kad jis yra mano gyvenime, bet labai ilgiuosi savo buvusio gyvenimo pries ji ir buna labai liudna....Ar tai pasibaigs? Kada ir ar ateis supratimas, susitaikymas, kad sau dar ilgai nepriklausysiu?

    ingriKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Tikrai pasikeis, kai galesi su savo vaikeliu lakstyti, t.y. kai jis jau pats gales vaikscioti, kalbeti. Tai su vaikeliu galesi pasiplepeti pasipasakoti. Ysivaizduok kai bus smagu su vaiku pavasari pinti pieniu vainikus, gaudyti drugelius, vasara sokineti per balas nesibaiminant, kad kazkas i tave kreivai paziures ( juk vaikui tai linksma) rudeni metytis is lapu. o ziema statyti besmegenius, piesti sniego angelus. :))
    Auksciau nosi!! ir dziaukis gyvenimu tokiu koki turi dabar :)

    Anonimas

  2. 6

    na as ir pasiilgstu ankstesnio gyvenimo, pasilakstymo su draugemis, pasisedejimo su taure vyno ilgeliau ir pan, kaip galedavau daugiau laiko sau skirti, bet zinojau kur lendu ir jei butu galima laika atsukti atgal-pasielgciau lygiai taip pat, nes juk maziukai vaikiukai uzauga ir kasdien ims lengveti ir lengveti, bus metas kai galesim vel siausti su savo draugais:)as tai laikau laikinu ivykiu gyvenime, kada yra tikrai sunku, kai reikia kantrybes ir istvermes, as kazkaip pozityviai i viska ziuriu, neleidziu tokioms mintims manes uzvaldyti, juk gyvenimas dar nesibaigia, bus dar progu iseiti pas draugus ar i kina:)

    Lukniukas

  3. 5

    Mane lygiai tos pacios mintys kartais aplanko. Nors nenusakomai myliu savo pipiriuka ir labiau uz viska dziaugiuos, kad ji turiu, bet buna dienu kai labai ilgiuos tu nerupestingu dienu, kai galedavau elgtis kaip sauna i galva. Nerupestingai elgtis su pinigais, laika leist kaip sauna i galva, pabodus viskam nusipirt kelialapi i silta sali ir isvykt ieskot nuotykiu, labai megau savo darba ir daznai uzsisededavau iki isnaktu, kartais 3 dienas neislipdavau is chalato ir susivelus guledavau lovoj su tv pulteliu ir kalnu ledu ir t.t. Dabar daug ko sau negaliu leist, nes turiu pasirupint mazyliu, namais, skirt demesio vyrui.
    Bet neliudziu del to, sakau sau, jog dar siek tiek laiko ir po truputi vel grisiu i vezias. Jau praejo 6 men o net nepastebejau kada....Ir zinoma kai tik randu proga stengiuos palikt suneli vyrui ir islekt pabut su savim bent valandziukei.

    Bebriuke

  4. 4

    gal tiesiog yra jums pogimdyvine depresija,nes taip buna kai niekur nebeiseini ,vaikas namai vaikas,tiesiog stoga rauna,ma taip buvo,bet dar baisiau buvo istikro.......

    Anonimas

  5. 4

    Kaip daugelis minejo nereikia saves nuskriausti ir uzsidaryti namie. Skirk ir sau kazkiek laiko. Dabar toks metas kad maziukas visai mazytis ir jam reikia tavo demesio, juk jis yra priklausomas nuo mamos visapusiskai.Ateis laikas, paaugs, bus lengviau. Mano sunui beveik 7 men laiko, bet mes su vyru randame laiko ir i kina nueiti ir i kluba su draugais pasisokti. Nesijauciame nelaimingi ar nuskriausti. Viskas praeis,kantrybes :)

    kvapni_feja

  6. 4

    As visiskai pritariu Andze :) Viska galima suderinti.. nereikia nuskriaust saves ir uzsisedet namuose :) Vaikiukui bus tik geriau, kai jo mamos emocijos bus teigiamesnes.. ;)! Viskas bus gerai ;)

    _Lika_

  7. 4

    O kas sako kad turi visai savo gyvenimo buvuvio atsisakyt... mazylio auginima ir pacios atsipalaidavima eina suderint..

    Andze

  8. 3

    suptantu tave kuo puikiausiai, mano kleckiui ir 4 men, ir jis man yra viskas, o jauciuosi tokia pavargusi, taip norisi atsipusti atsipalaiduoti, pabuti su vyru dviese, o mazius tikras energijos kamuoliukas, gyvas, klegantis, reikalaujantis visapusisko demesio, mazai miegantis. nieko istversim, man ir truksta to buvusio laisvumo bet nieko nepakeisi, dabar labiausiai laukiu atostogu Lietuvoje kada galesime su vyru biski pabuti dviese, iseiti su draugais. o kas man labiausiai padejo tai vyro palaiukymas, pasisnekejimas kas blogai kaip as jauciuosi kaip jis jauciasi. taip ir stumiamae i prieki:) pagal kiek daug nauju ir nuostabiu akimirku patyrei su maziuku, kiek jis daug ismoko, as i nieka nekeisciau pirmo vaiko klegesio, sypsenos gugavimo:)

    wiktoriuke

  9. 3

    ne taip jau ir ilgai,patikek,as net nepajutau kaip 3 metai prabego kai jau maziu turiu,nors kai budavau namie su maziuku,visiskai priklausoma nuo jo noru,irgi budavo minciu,kad kaip noreciau iseiti kazkur prasiblaskyti,bet vos isejus iki parduotuves visos mintys sukdavosi apie namus,maziuka,kaip jis..dabar zuikis jau eina i darzeli,vyra mielai isleidzia kad ir keliskart per savaite iseit atsipusti,o ir supratimas mano jau kitoks,ziurime pramogu su vaiku,nenorime palikti jo nuosaly:) tiesiog atrasi naujus dziaugsmus,pamatysi:)

    sandritute

  10. 3

    pasikeite ir mano gyvenimas atsiradus mazyliui, bet kaskaip man neliudna, gal todel kad saves neuzkraunu, kaip ir seniau galiu isgert su draugem, muzikos paklausyt garsiau, tik i kluba neinu bet ir nesinori :) kai vaikas maziukas buvo va tada sunku, o kai paaugo tai viskas kaip ir seniau tik turi diiiideli turta ir diiiidele atsakomybe :)

    kristale