• 9ats.

    Nestumo teste vienas ir neryskus bruksnelis prie T. Apie bruksneli prie T nieko neparasyta, tik kad du bruksneliai prie abieju raidziu teigiamas, o vienas bruksnelis prie C neigiamas. O mano vienas ir neryskus prie T, ka tai reiskia?

    akeilaTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Vienaip ar kitaip: 2 bruksneliai yra teigiamas ( bruksneliu spalvos intensyvumas gali skirtis), o jei vienas, tai nu ne nescia.
    Bet kazkaip pas tave cia keistai.
    C- raide yra kontrole, ji visada nusidazo
    T- raide yra testo bruksniukas, kuri jei nusidazo , tu laukiesi.
    Jei nenusidaze C-raide testas buvo atliktas neteisingai, arba pats testas negeras. teks pakartoti nauja testa, tik si kart pabandyk kitos firmos.

    Anonimas

  2. 2
  3. 1

    na siaip pas mane nestumo teste,kai dariausi abu kartus buvo viena ryski juostele kita nea,ir pokurio tik laiko paaiskejo,kad visgi testas buvo teigiams

    nade

  4. 1

    tai teigemas nes visad vienas ryskesnis kitas ne,kuo didesnis nestumas tuo ryskesne juostele....

    Anonimas

  5. 1
  6. 1

    siaip instrukcija prie testu visada buna ir jose paaiskinta. jei gavos du bruksniukai(antras bruksniukas nebutinai turi buti ryskus)- bus leliukas, o jeigu nesi visiskai tikra, siulyciau nusipirkti dar viena ir vaistininkes paprasyti paaisinti, jeigu tau kyla abejoniu kas ka reiskia, neabejoju kad tau pagelbes :)

    safariE

  7. 1

    siaip pritariu Sigitai, C bruksnelis visada turetu nusidazyti, matyt testukas tavo blogas, gal netinkamom salygom laikytas, pabandyk kitoki:)

    sandritute

  8. 1

    Man atrodo, tu ta testa is vis blogai atlikai, jei instrukcijoje nenumatytas toks atvejis, bandyk kita testa rytoj is ryto, kai slapimas koncentruociausias.

    Vita_321

  9. 0

    Laba diena. Turiu klausima. Jai vaikinas birzelio 6 diena nuleido ar yra galimybe pastoti jai po 3-4 dienu susirgau mėnesinėmis?

    Anonimas