• 17ats.

    ar galima kilnoti ir nesioti vaika,jei esi nescia?

    Sveikos mamytes,esu nescia 13sav. ir turiu metuku sunu jis siuo metu sveria apie 10kg. nori ar nenori vistiek tenka ji panesioti kartais daugiau kartais maziau.Ir man vis pamaudzia pilvo apacia,norejau paklausti jei esate buve tokioje situacijoje ka darete ar visai nekilnojot savo vaikucio ar tik truputy,kaip manot ar yra gresme persileisti?

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na taip nepatartina bet as kelnoju savo krikstasuni kuris sveria12kg tikiuos kad nepakenks man

    Anonimas

  2. 3

    antra vaika pagimdziau, kai pirmas dar nemokejo normaliai vaikscioti, todel naturalu, kad nesiojau.. Nors kas tie 11 kg :)
    O siaip beabejo reikia jausti saika. Nors kuri mamyte atstums maziuka, jei jis prasosi pakeliamas.

    1dziuls

  3. 3

    na nepatartina,bet as visa nestuma ir dviraciu vazinejau sportavau broli pusantru metu nesiojau ir viskas gerai

    zaikiuks

  4. 3

    manau, reiktų vengti kilnoti vaiką dažnai, nors neišsisuksi - jis dar mažas :) gal tiesiog kai nori pas tave - kvieskis lipti ant kelių, tada ir jam bus smagu, ir tau nebus sunku laikyti...

    Ineta_

  5. 3

    jai geras nestumas buna gali kilnot nieko nenutinka,bet seip svoris didelis kaip nesciai....

    Anonimas

  6. 3

    manau,jei istisai nenesioji sunaus,tai gal ir nieko tokio.Aisku geriau pasisaugoti,jei dar prastai jautiesi,tai tuo labiau.Nestumo pradzioj buna,kad pamaudzia pilvo apacia,bet geriau pasisaugoti:)))

    vitalijus

  7. 2

    siaip nerekomenduojama, o jei kyla abejoniu pasnekek su savo gine ji patars ar vertetu privengti, nes manau vistieks nepavyks isvengti kilnojimu auginant maza vaikiuka. tokiu atveju geriausia gudrauti,pabandyk papasakoti vaikuciui kad pilveli auga leliuka sji reikia saugoti todel jis turi pats eiti ar kazka panasaus pagal jums tinkancia situacija.

    wiktoriuke

  8. 2

    Ir laukiausi ir kilojau savo jaunesni vaikuti....o kaip gi kitaip, juk neskysi, kad nekelsi vaikelio vien todėl, kad laukiesi....aišku jei jautiesi nekaip tai tada geriau atsisėsk ir tik tada ant keliu pasidėk mažiuką, gal būtų lengviau..Kol pilvelis mažas tai kelti nemaišo o jau kai bus pilvelis didesnis tai bandysi ieškoti padėties kitokios...;)

    Pearl

  9. 2

    mano nuomone tokia ,kad jei viskas gerai tai tikrai nepakenks ir tas leliuko kilnojimas ,as dirbau parduotuveje ,,norfa '' iki dekreto nebuvau nei karto isejus i biuleteni ir kilnojau prekes ne po 10 ar 12 kg o ir po 20 kg sveriancias dezes ir nieko blogo nenutiko ,nei tas prekiu kilnojimas nei tas kad nuo ryto 8 iki vakaro 8 ant koju buvo stovima .

    lina38

  10. 2

    betkokio didesnio svorio kilnojimo reiketu nestukei vengti, bet aisku tavo atveju visai to isvengti neimanoma. svarbiausia tai daryti saikingai, darant pertraukeles, kad nepavargtum, nepersitemptum. jei jauti daznus pamaudenimus stenkis save pasaugoti ir vaika kuo maziau nesioti, tampyti....

    romantike