• 33ats.

    Ar jūsų santykiai su vyru metams bėgant gerėja ar prastėja?

    Man sunkiausia buvo pirmais metais po vestuvių, po to vis gerėja.Turbūt po truputį vienas prie kito prisitaikėm. Jau 15 metų kartu. O kaip kitiems?

    marcipanaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    pirmaisiais santuokos metais labai daug pykdavomes o siuo metu labai gerai sutariam,matyt praejus 5 m jau apsipratom vienas prie kito kaip sakoma apsislifavome

    ginnta

  2. 3

    Mes neseniai atsventem 10- asias vestuviu metines, buna visko, bet kaip kazkur perskaiciau fraze labai prisitaikiau sau: "skirtis nenorejau niekada, bet uzmusti tukstanti kartu" :D

    neringa1981

  3. 3

    Sia vasara jau bus 10metu kaip kartu,kol kas neprasteja santykiai,o kaip bus dar po 10metu,kas zino...Visada gerai sutarem,jei pasipykstam, tai dazniausiai del smulkmenu.

    vitalijus

  4. 3

    nezinau vaikams gimus pasidare kitokie.. deja, nelabai man patinka, kazkaip lyg atitolstam.. vis bendravimas apie vaikus kas kaip kada.. o mes lyg ir nebeegzistuojam.. gal su laiku vaikams augant atrasim vel vienas kita.. vis viliuosi.. gal vasara net planuoju vaikus palikt mamai kad kazkur dviese isvaziuot..

    vejune

  5. 3

    Pas mus visko buna. Kartais galvoju kad gal isvis noreciau viena gyventi, o kartais galvoju, kad normalus tas mano vyras. Negaleciau pasakyti kad santykiai kuo toliau tuo geriau. Pas mus buna ir gerai ir blogai.

    Erika

  6. 2
  7. 2

    Mūsų situacija tokia kaip ir Vejune aprašė - tiesiog pasikeitė santykiai kai gimė sūnus. Atsirado kažkokia trintis, nesusikalbėjimas. Bet ne ištisai, tiesiog būna tokie pablogėjimai tarpusavio santykiuose, po to vėl viskas savaime susitvarko. Labai reikia pabūti tik dviese, bent valandėlę pakalbėti šiaip apie ką nors, ne tik apie vaiką, kur nors išvažiuoti tik dviese - tokie paprasti dalykai priverčia atsitokėti, kad mums dar gera būti drauge, kad norim būti vienas dėl kito, ne tik dėl vaiko. Na, o Neringa1981 taip taikliai parašė, kad net delnais suplojau :))))

    bum

  8. 2
  9. 2

    na pas mus ivairiai,vikso buna...

    Aksana

  10. 2

    net nezinau, manau kad prasteja, as jau jam nusibodau, pradejau ji erzinti.

    Aurvile