Atsakymai

  1. 5

    Jeigu jau norės, tai ar pavydi tu, ar ne, susiras kitą. Svarbiausia, kad namie nebūtų pavydo scenų. Jei jau dažnai apie tai kalbėsi, gali ir įtikinti žmogų taip padaryti. Juk mes visi kaip maži vaikai su savo charakteriais, kalbi kalbi apie tą patį, galvoji galvoji, ir jau atrodo, kad tai ir įvyko. O tas tavo pavydas tai tik tau pačiai blogai daro. Pabandyk pagalvoti, kodėl pavydi: ar labai myli, ar tiesiog bijai likti viena. Kai pati atsakysi į savo klausimą, pakalbėk su antrąja puse, juk todėl jis taip ir vadinamas, kad papildytų tave. Tad daugiau pasiskaityk literatūros ir psichologų patarimų šiuo klausimu. Gal bus lengviau rasti priežastis.

    elegancija

  2. 5

    man tas pats mamuli, o zinai kad mes su mano vyru jau 5 metai bet vistiek tas jausmas kad gal darbe gali but neistikimas ir kur isejas.. zinau kad prisigalvoju bet jau tokia nuojauta visada buna :)))

    kristale

  3. 5

    as tai savo vyro nepavydziu kazkaip pasitikiu,jeigu nores isduoti tai ir isduos,nepades nei pavydas:))man tai juokingiausia kad mano vyras sapnuoja kad as su kitais duoduosi:)ypac kai buvau nescia 8men.ir buvau isvaziavusi i sesija...argi nejuokinga:DDD
    o tu turi save itikinti kad nera pagrindo pavydeti ir neprisigalvoti visokiu nieku:)tad stiprybes ir kantrybes tau:)

    iirina

  4. 5

    as labai pavidi ir nezinau kaip nugaleti pavida

    kazenka

  5. 5
  6. 5

    kaip ismokti nugaleti pavyda?turiu toki nesveika jausma kad ir kur jis iseina man atrodo kad iseina pas kita,arba kad kazkur isejes susiras kita..niekada nebuvo tam priezasties,ty niekada nera isdaves..

    mamulis

  7. 4

    Reikia sau i galva ikalt, kad pavidas tik blogina santikius, ir reikia pasitiketi vyru, nes jei jis nuolat jaucia , kad juo nepasitiki tai sansu daugiau kad kada nusuks i sali.

    Tomati

  8. 3

    Pradėk pasitikėti vyru. O apskritai, jei pavyks nugalėti pavydą, tai tik tau geriau, mažiau nervų, tai ir tu gražiau atrodysi, būsi sveikesnė. Taigi, norėdama nugalėti pavydą, pagalvok apie save..

    Jorkaile

  9. 3

    As nepavydi... Gyvenam jau 11m, bet jokios pavydo scenos nesu isklusi. Kartais juokais paburbuliuoju, bet tai tikrai netikras pavydas...

    trejetukas

  10. 3

    as pavydi bet su saiku. Stengiuosi susivaldyt, bet kartais ir pratruksta pavydo sceneles :)

    Erika