Atsakymai

  1. 2

    Vonios ryskiausios detales turbut butu per viduri sienos einanti dekoro juosta, skirianti virsaus ir apacios plyteliu spalvas. Ir keletas iklijuotu geletu plyteliu ;-)
    O virtuves ryskiausia detale butu virtuves baldu virsui kabanciu spinteliu tamsinto stiklo dureles ;-)

    Imbiere

  2. 2

    vonioje ir virtuvėje yra baltos lentelės tai nėra nei kaderinti

    mamytukas

  3. 2

    Virtuveje riesutmedzio spalvos,o vonioje ruda su pilku.kiek ymanoma visur derinu.ne tik virtuveje,ir vonioje,bet ir kambariuose.

    aurikuka

  4. 2

    vonioj paderinam trupuciuka, virtuvej irgi galima paderinti ar kokia vaza ar dar kazka

    Mazute

  5. 1
  6. 1

    pas mane akcentinės detalės galim sakyti visos raudonos. nederinau prie nieko, bet mano kambariai šviesūs, todėl turėjau pasirinkti kaažką ryškaus. manau, tai buvo vienas iš geriausių mano sprendimų interjere:)

    auksinis_drugelis

  7. 1

    Mano vonioje dominuoja 2 spalvos juoda ir balta, Stengiuosi, kad viskas taip ir išliktų ;)
    O virtuvė baltai purpurinė su juodai akcentais. Tokeis kaip lėkštės, vazos ir pnš .

    dynkis

  8. 1

    vonioje daugmaz viskas balta, vietos ne daug, daiktu ne per daugiausia, tai nera ka ten ir derinti, o virtuveje vyrauja rudi, raudonmedzio atspalviai, viena siena - mediena, tai prie jos daugmaz ir paderinam si bei ta :)

    romantike

  9. 1

    Pas man virtuvėje sienos rudos su geltonu tai baldai visi rudi...

    laimike

  10. 1

    pas mus vonoije plyteles iki puses sienu eina juodos o virsui tokios sviesios ir nuo ant veinos sienos i virsu yra juodu plyteliu juosta iki lubu. grindys juodos. vonios baldai sviesus, netaikem specialiai, paprasciausiai tas virsutines plytels pataikem siek tiek spalva, turiu nupirkus juoda su balta indeli skystam muilui, sepeteliams. tai toks ir derinimas tik. Bet sutvarkyta vonia turiu dar nepilnas pora savaiciu, tai manau ateiti ir daugiau deranciu dalyku nupirksiu :) o virtuve kolkas dar enbaigta remontuoti, tik plyteles sudetos. virtuve bus bambuko spalvos, galvoju, kad reiktu nudazyti sviesiai senas virtuves spniteles ir maciau yra pirkti bambuku piesimo trafaretu, tai gal reiks nupiresti kelis bambukus.. nes sienose bus keli ju fragmentai.

    Adri