Atsakymai

  1. 6

    Tai va. Gimė mano vaikas sausio 15 (3100 g. 51 cm). Dabar yra 5700g. ir 57-58 cm. Mano mažius neblogai miega naktį:užmiega apie 11 val. ir keliames 8-9 val pavalgydami 2-3 val. ir 6 val. Dieną miega 2-3 kartus po 15 min. namie ir 2-3 val. kieme. Jau moka 'kalbėti ir guguoti', daug šypsosi, stebi žaislus ir mėgsta maudytis. Pilvą skaudėdavo retai ir vis rečiau. Labai smarkiai verkia vakare prieš užmigdamas, tuo kartais mus varydamas į neviltį:( ir šiaip užmiega sunkiai, būtinai reikia pavergti. Daug nešioti nereikia, nes tai nepadeda: kai jau norisi verkti, tai nieks ir nepadės. Čiulptuką mėgsta, bet sunkiai pats nulaiko, tai vis sakiau, kad pirksiu klijų ir priklijuosiu:).

    Iga

  2. 4

    Na mes katik is gyditojos. Sveriam 7,8 kg uzaugim 65 cm :) Rachito neaptiko, lasinu 3 lasiukus vitamino D, tai sake ir toliau lasinti :) zodziu sveikos grazios :) savaitgali vartemes ant pilvuko bet atgal atsiversti tai nelabai dar mokam :) apsivercia ir sukauja, nes ant pilvuko nelabai patogu gulet :)
    Bet kaip nemokam valgyti tai taip ir nemokam, patraukiam 3 min ir nusisukam.O po valandos ir vel nori valgyti....eh jau kaip nusibodo taip :(

    sarbal

  3. 4

    O mamytes ar buvo jusu leliukam rachitas? Mano maze labai nerami, valgydama labai juda, pietu miegelio vos valanda ismiega. Delniukai lygtais ir dregnoki, bet jie gi istisai burnoi buna. Pakausiukas plinka bet turbut labiau nuo trinimosi, bet labai jau nerami, ir tas miegelis neramus :(

    sarbal

  4. 4

    Tai va gerai kad yra pusynas, tai ir as keliauciau pasivaikscioti, kai cia nei parkelio ner tai visai ir nesinori niekur eit, o ir kai terasa yra irgi smagu labai.As tai laukiu kada pageres oarai, tai leksiu su mazaja ir mociute i Anykscius, i savo kaimeli, tai ten mazoji kieme bus visa diena :) O ten ir parkas yra ... mmmmmm kaip nooooriu kuo greiciau is to buto istrukti :)

    O mazoji kai taip karsta kaip vakar buvo tai visai nemiegojo, vos valanda....labai nepakencia tokio silto oro, kas bus vasara :)

    O del grudinimo ir as taip darau, rytais vartosi ilgai nuoga kol ant palos pridaro :D Ir sikniuka plaunu su vesesniu vandeniu, ir seip kai maudomes jau ne 37 o 35 darom vesesni vandeni. Kartais gal dar maziau...zodziu tokie ir grudinimai. Ir namie neprirengiu tik su kojinytem ir bodziuku trumpom rankovytem.
    O ar dedat dar kepuryte plona kai tokie silti orai buvo?

    sarbal

  5. 4

    OOOO Iga atsiradai :) Jau spejau pasigesti taves :)
    Aciu ir tau uz pagirima :)
    Pavydziu net jums visoms kad jusu vaikai jau ramus, o maniske va pasiutus del to valgymo, siandien ryte 6 val. prabudo ir davai pykt, papulio neima nors pirstai burnoi, dvi val pradurniavom kol galu gale ikisau as ta papuli, o patraukus vos keleta minuciu uzmigo...nervas mane ima. zaisliukus vistiek geriau vis dar palei nosi barskint, pati neima :( viena galiu palikt tai tik ryte kai pamiega as ja isrengiu ir leidziu pasivolioti nuogai, tai ko ji siendien tik nedare, ir ant pilvo vertesi ir galva uzkelus sukosi per visa lova, nu zodziu manksta nebloga buvo :D
    O pakausiukas ir manajai biskiuka nusitrynes, plaukiukai trumpesni, bet kad jie slinktu tai dar neslenka, ir nepasakyciau kad jie labai jau augtu.
    Vitamino D duodu visaip, kartais ilasinu du kartais tris, nes nevisada pataikau i burnyte, nes ji labai nenori buti praziodoma :)
    O kaip su lauku jus darot, mane tai sazine grauzia kad labai retai isvaziuojam i lauka, vis balkone miegam, nes Garliava man nepatinka, nera jokio parkelio, o asfaltu nekenciu trainiotis, nes pati esu uzaugus Anyksciuose, tai negaliu pakest slifavimo palei gatve :( O ir namu ruosos daug :( Tai kol ji miega as pasidarau visus darbus. O i laukuti taip ir neisvaziuojam. Kaip jus mamytes darot?

    sarbal

  6. 4

    Tai uztenka manau jei rami :) O va manoji tai zaidzia ir zaidzia, patraukia biskiuka ir nusisuka, pameginu pasukti link kruties o ta pykt, praeina 20 min ir vel valgyti nori. Kaip ja ismokyti normaliai pavalgyti.

    sarbal

  7. 4

    Bulerija, kiek tavo mergaite isgeria tavo pienuko? Tu nusitrauki? Tai matai kiek ji isgeria, maniske tai zaidzia, palikau tetukui mazaja, o as gi dantis tvarkau, tai dabar vis palieku pienuko, bet ji ryte teatsigeria tik 20 ml. o paskui zaidzia, vyras ir juokiasi, visa valanda su tuo buteliuku zaidzia, o as kai griztu tai mano papuli isikanda ir pasiurbia, girdziu kad ryja. O kazkada buvo palikta tai 50 ml be vargo istrauke ir kai grizau dar norejo, nedaug palikau nes labai skubiai islekiau :) Tai va ir nesuprantu ar buteliukas netinka ar ji jau tokia zaideja yra :)

    sarbal

  8. 4

    Aciu katinka, bet zinai gi mes mamos, vis del visko pergyvenam :) vis vaidenasi kad negerai jau kas :) buvo atsitikimas su bambute, valiau valiau as ja ir pasirodo reikia stipriau, giliau, o as tai svelniai :) ir man jau susifantazavo kad puliuoja, dar nete prisiskaiciau tai zinot, jau issigandau, o kai nuvaziavom pas gyditoja tai sesute brukst brukt ir isvalyta, ir juokiasi is manes :) tai va nuo tos dienos graziausiai sugijo :) tai dabar ir del ausyciu bijau, jau su pedute turim problemu su sleivojimu, tai bijau kad dar kokios ausys nepradetu lepti :)

    sarbal

  9. 4

    Smagu kad mergaite tokia guvi :) Manoji tai dar ant pilvuko tingi, bet galvyte tai kelia ojoi, o ir uzpakaliuka pakelia :D O seiles tai upeliais bega, o rankytes irgi is burnos nepaleidzia, matyt jau gal kazkas kutena dantenas :) nes zyzliuke pasidare.
    P.S. ir as manau kad cia geriausia pasilkti:)

    sarbal

  10. 4

    Na mamytes tai kuriam grupyte ar liekam cia :)
    P.S. Mano mazoji Urte jau taip stipriai rieciasi kad net grazu ziuret :) Bus sunku suvaldyti kad iki 6 men nesestu :)

    sarbal