• 6ats.

    Labas mamytes,ruosiuosi sunelio krikstynoms ir susiduriau su tokia problema.Noriu padaryti krikstateviams diplomas,darau su wordu viskas lyg ir neblogai tik niekaip nemoku ykelti nuotraukos taip kad ji ysilietu y fona,gal kuri zinote kaip tai padaryti?

    denisakajusKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Istempkit ta nuotrauka per visa puslapi ir nebus jokiu kvadrateliu.

    Jolka123

  2. 1

    jei egrai suprantu tu nori ikelti foto ir kad ant jos butu tekstas? jei taip tai ikeli foto, tada ant jos paspaudi ir veliau su kitu peles klavisu paspaudus issirenki "Format pictures" o tada kortele "Layout" ir ten pasirenki norima paveiklelio ir teksto kompozicija.
    o jei tu nuotrauka sulieti nori tai cia reiktu su Gimpu arba Photoshop`u padirbet su nuotrauka pirmiau, t.y. padaryti sulietus krastus ir paskui ikeliant i worda darytio taip kaip parasiau

    Adri

  3. 1

    as irgi ruosiuosi krikstynoms.tai ivairius isakymus seneliams,padekas krikstaveviams uzsisakinejau is Mano Studija. Patiko ju darbai ir kaina priimtina.

    loreciukas

  4. 0

    na ta zinau bet man reikia ja po textu uzdeti o ne kad ji butu kaip fonas.

    Denisa

  5. 0

    as gal nelabai aiskiai parasiau,as noriu kad tarkim kai ykeliu nuotrauka ant fono nebutu aplink ja tu remeliu oa tarkim tik vaikucio atvaizdas,ar tarkim kai keliu bet koki paveikslely kad ir drugely jis man ysikelia kvadrate o man reikia kad butu tiktai pats drugelis,nu gal supratot ka parasiau labai prasau padekit!

    Anonimas

  6. 0

    as ir girdejau apie ta diploma,bet pati nesugebeciau tai krikstateviams uzsakiau puodelius su kriksto dukters nuotrauka ir uzsasu kriksto mamai,kriksto tetei,o seneliams po didele nuotrauka ireminra:)

    Anonimas