• 23ats.

    Tommee Tippe produkcija, kokie atsiliepimai?

    Lietuvoje atsirado nauji saunus produktai vaiku maitinimui - Tommee Tippee. Butu idomu suzinoti ar turite sios produkcijos, ka turite, kokie atsiliepimai? Nes pastebejau, kad si produkcija pigesne uz avent, todel idomu suzinoti ar kokybe nera prastesne :)

    SangeĮranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As buvau pirkusi buteliuku komplekta UK. Tikrai brangiau uz Avent. Ju zindukai atitinka mamos kruti.
    o del kokybes, nezinau, Avent irgi geros prekes.

    Linute39

  2. 2

    Turiu buteliukus,soskytes sios produkcijos,sterelizatoriu tikrai negaliu skustis viskas tas pats kaip avent tik pavadinimas kitas.

    Bosiene

  3. 1

    seilinukus ir žinduką turėjom. Nieko visai

    Jorkaile

  4. 1

    mna tai Tommee Tippee produkcija super. ir tikrai nesutinku, kad ji pana6i 5 avent. Didžiausias skirtumas buteliukas, jeigu vaikus pasiūlysi avent buteliuką, gali vaikas neimti krūties daugiau, o su Tomme tippee buteliukais taip neatsitiks, nes jie primena mamos krūtį - kalbu iš savo ir savo draugių patirties. pagaliau jis bus platinimas plačiau ir Lietuvoje, mačiau jau vaistinėse, ne tik visur brukamas avent.

    Vaivoraa

  5. 1

    as turejau elektrini pientrauki..(pirktas anglijioje)
    cia sita firma nera nauja.Pientrauki nesdavau keist mazdaug kas 2 savaites,nors labai gerai istraukdavo.buteliukais nesiskundziu.

    Fantazija

  6. 1

    O turite buteliuka su specialiu voztuveliu nuo pilvo diegliu vaikui?

    Sange

  7. 1

    Mes taip pat esam labai patenkinti guminiais saukstukais :)
    Mano broliene dar turejo sauskelniu konteineri, tai buvo patenkinta, nes sake jokio kvapo nebuvo :)

    Sange

  8. 1

    Na cia gal as ja tik neperseniausiai pastebejau LT parduotuvese :)
    Mes taip pat turime sios produkcijos, parupino sese is anglijos siu produktu :) Labai likome patenkinti buteliuku nuo pilvo diegliu. Si buteliuka naudojom apie puse metu, tai diegliai ne taip kankino vaika. Taip pat sildytuva tommee tippee. Jis man labai padejo pirmais menesiais, o ir dabar mielai kokia arbata jame pasildau, nes mikrobangu krosneles nenaudojam namie.

    Sange

  9. 1

    Net nezinojau,kad Lietuvoje si produkcija nauja...As labai patenkinta sia produkcija,savo sunu tik su ja uzauginau,ypac patiko buteliuku formos.

    geguziukas

  10. 1

    pritariu,kad ji nera nauja produkcija, na aisku ir ne sena, pries beveik 3 metus pirkau buteliuka sios firmos bet ,kadangi maniskis nepripazino jokiu ciulptuku,tai i ta sarasa ieijo ir buteliukai :) turejom sios firmos sauksteli maitinimui guminis toks, tas tai labai fainas buvo ilgai tarnavo,po siol voliojasi stalciuje,tik tiek ,kad jis dabartiniam naudojimui jau permazas.

    Milana69