• 11ats.

    Mamytes, patarkit. Siandien labai skauda dantuka, geriau ir paracetamolio, ir skalavau su viskiu, nuima kokioms 10 minir vel skauda. Ka dar galeciau gerti nuo skausmo? Dar biski detaliau parasyta

    Ir laukiuosi as, i pabaiga eina 24 savaiciuke. Kurios mamytes gyvenat ar gyvenot UK ir siuntet toki lapa kad pareitu kortele del nemokamo dantu taisymo, per kiek laiko mazdaug ja gavote? Mes ta lapa issiuntem antradieni.

    VikutukasKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gvazdikėlių aliejus,bičių pikis padeda.

    emiliukas

  2. 2

    Man padejo kazkada kai skaudejo danti paprastas prieskoninis gvazdikelis. Sukandus ji ties ten kur skauda palaikiau gal gera pusval ir praejo, sulaukiau taisymo dienos ramiai :)

    Meskeriotoja

  3. 2

    Vikutuk, nelauk tu tos korteles, nes aisku paskui reikes plombuoti dantuka tai jie deda tik metalo kazkokia plomba, kuri atrodo juodai, vat cia tau ir nemokamas dantuku taisymas, kai paskui negalesi zmogui issizioti:)) aisku gydymas nekainuos, bet uzplombuoti reikes...

    Lukniukas

  4. 2

    stomatologini (atsiprasau klaida)

    Anonimas

  5. 2

    Tai nelauk tu to lapo eik pas dantista ir negi manys kad meluoji,gi matosi,kad laukies sakyk,kad lauki kol atsius ta kortele.galu gale pirmas priemimas tik apie 15 svaru pas NHS.Jei nesutiks be korteles tai susimokesi,o veliau forma uzpildysi ir grazins atgal visus pinigelius.Nekentek to skausmo eik greiciau i somatologini.

    Anonimas

  6. 1

    tada jau geriau pas daktare eit, gal puliuoja

    Auksare

  7. 1

    Galima bandyti dar deti cesnako skiltele ir lasiniu galbaliuka ant danties

    ErikaP

  8. 1

    tikiuos pareis greiciau, vienai mamytei is mamanijos per savaite parejo, ir drauges dabar paklausiau sake parejo irgi per savaite.

    Vikutukas

  9. 1

    Siandien penktadienis, trumpiau visi dirba. Draugas buvo nulekes paziureti.On gal zinot per kiek laiko pareina kortele?

    Vikutukas

  10. 1

    uzsidek atsipjovus lasinuku ant danties,istraukia visa karsti ir skausmas praeina.

    loreciukas