• 7ats.

    dieta skaiciuojant kalorijas

    mielosios, ar kuri bandet sia dieta skaiciuojant kalorijas? Gal kuri galetu pas biski smulkiau apie tai papasakot? Na pvz kaip skaiciuot maisto produktus suprantu, bet kaip apskaiciuoti sviesto kieki ant kurio kepiau zuvi? Ar jis irgi skaiciujamas? laukiu ziniu i AZ kuri bandet sia dieta. Neblokuokit :) dekui visom :)

    SweetCherrySportas ir dietosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    kaskada as laikiausi 1200 koloriju per diena.Be vargo krito kg.As tik is akies uzmesdavau kiek patiekalas tas galetu turet koloriju.Kaip rasai zuvis tai kokiu 400 su kokiais ryziais 4-5saukstai

    sandi

  2. 3

    jo yra internete daug kalorijos.. reikia skaiciuot viska ir riebala ant kurio kepi.. jeigu laukies, maitini ir gyveni judru gyvenimo buda vistiek reikia apie 2000-2500kilokalorijas.. norint islaikyt svori reikia atsizvelgt i judruma ir atitinkamai nuo 1200 iki 1800kilo kaloriju.. jeigu nori nuvest tai 700-1000kilo kalorijas.. svarbu suderint mityba t.y 60% angliavandeniu, 30% baltymu ir 10% riebalu..

    vejune

  3. 2

    Aš ilgokai esu laikiusis tokios dietos, ramiai gražiai per gerą pusmetį numečiau 10 kg. Man labai padėjo Miliauskienės knyga "Valgau ir lieknėju", deja, seniai leista. Ten surašytos kalorijos ne tik pagal gramus, bet ir pvz : duonos riekelės, aliejaus šaukšto kaloringumas. Tada lengviau paskaičiuoti. Vėliau labai lengvai įgudau viską iš akies skaičiuoti.

    marcipana

  4. 2

    Kalorijų skaičiuoklė

    http://www.kalorijos.lt/

    Jolka123

  5. 2

    Kaip ten tiksliai skaiciuojasi tai as nezinau, bet norejau pasakyti , kad mano kriksto mama laikesi sios dietos, tai patikek labai sukudo, tikrai veiksminga dieta :) atsimenu kai tuo metu kai ji laikesi sios dietos uzeidawau pas ja y swecius tai virtuweje visos sienos budawo nuklijuotos iskarpomis ir uzrasais kas kiek kaloriju turi:) Linkiu , kad ir tau pasisektu numesti nepageidaujamus kg :)

    Pingvin

  6. 1

    mano mama laikesi dietos,skaiciuodama kalorijas,tai viska uzsirasinedavo,ka suvalge,is ko gamino,ka sunaudojo.man tai tokia dieta nelabai,as geriau renkuosi dieta,kur dienom surasyta,ka valgyt

    ruta26

  7. 0

    Ai man atrodo, kad kai jau taip smulkiniesi su tuo maistu tai nieko nesigauna, nes tik apie tai ir galvoji. Geriausias patarimas išlėto reikia mažinti maistą, o ne staigiai.

    rasa555