Atsakymai

  1. 3

    tai vienkartiniai rubai, kurie higienos sumetimais naudojami tik viena karta, ne karve tekainuoja geriau pirkti vel naujus ir nepanaudotus... ;)

    romantike

  2. 2

    Niekas nedave jokios aprangos ir pirkt nereikejo.Liepe tik ant batu uzsideti tokius vienkartinius,kuriuos kiekvienakart isejus reikejo ismest ir vel naujus uzsideti.O antra kart manau naudoti tuos pacius rubus butu nehigieniska.

    Bosiene

  3. 2

    As kai gimdziau,tai vyrui nieko nedave,nei halato,nei tapkiu,ejo pas mane kaip ir buvo apsirenges.Dabar gal kitaip,bet kam naudoti po 10 kartu,jie gi vienkartiniai.

    Jolka123

  4. 2

    aš spalį gimdysiu. dar neapsisprendžiau, su vyru gimdyti ar be. jis didelio noro nerodo. tiesiog nesako nei taip, nei ne. kiek girdėjau, duoda chalatą, apmauna vienkartinę kepurėlę ir kažką vienkartinius ant batų.

    Linara121

  5. 2

    maniškiui taip pat niekas nieko neliepė pirkti. Davė žalsvą chaltą ir liepė atsinešti ką nors persiauti, nes perspėjo, kad bus karšta, Ant batų davė užsimauti vienkartinius "apmovus".
    Manau nehigieniška laikyti kitam gimdymui..

    lydekaite

  6. 2

    Pasilikome atminimui.antra karta,tikrai naudoti negalima.

    aurikuka

  7. 2

    bent maniskiui tai niekas nedave tu rubu,batu apsaugu nestis namo,turejo juos palikti ligonineje..

    sandritute

  8. 2

    Kam laikyti sekančiam kartui, neaišku kada jis bus, o dulkės renkasi, geriau išmesti ir nusipirkti naują, jis tik 10 lt. kainuoja.

    iinnggaa

  9. 2

    Manau nehigieniška naudoti tuos pačius rūbus, žinoma jei kalba eina apie vienkartinius rūbus.

    Lulu

  10. 1