Atsakymai

  1. 5

    Iki nestumo ta pati, ka lover19:) Dabar darom beveik kiekviena savaitgali zaidimu vakarus :) ir zaidziam ivairius zaidimus,moopoli, upsala ir pan.. draugai sueina.. kas gurksnoja, kas kramsnoja.. darbo dienomis, tai filmus ziurim, tai siaip bendraujam, kartais sachmatais zaidziam :))

    Dienos metu savaitgaliis visad einam i lauka, jei heras oras.. piesiam abu.. kuriam mazylio knyga kartu, patys viska darom..:) zodzi, vis kazka darom ;))

    _Lika_

  2. 4

    na iki nestumo kekviena savaitgali sugalvodavome ka veikt isvaziuodavome kur eidavome i svecius pasikviesdavom draugu , i klubus eidavom , darydavomes skanius pietus , maudydavomes putu vonioje:)

    lover19

  3. 4

    dabar neiseina jis dirba as su vaiku namie ir namie....dirba net savaidgaliais

    Anonimas

  4. 3

    Na anksciau labai daug visko veikdavom, tad gimus maziukui sutarem, kad bent karta i savaite kazka kartu darysim. Dazniausiai tai buna kinas, vakiene kazkur mieste, teatras, baseinas, viena karta koncerte buvom ir pan. O visi kartu einam i gamta, nes dar turim ir suniuka, kuris nori palakstyt ir pazaisti, tad buna ir maziukui, ir suniukui, ir mum pramoga:)

    VJL

  5. 3

    db niekaip jolab kad tik db po mazu pavasaris bunda,ir taip nestumas mano didelis jau kai beleka ir nebenuveiksi,tai tik po prekybos centra pasivaikstom ,dar i koki moteriska skyriu ilenku tai man vienas malonumas,

    jasulaitiene

  6. 2

    Mano vyras irgi darboholikas, net vasarą jokių atostogų kartu. Žiemą būna kiek laisviau, tai retkarčiais į kiną nueinam.

    marcipana

  7. 2

    iki nestumo tai tapati ka ir visos poros manyciau : klubai, barai, draugai, aktyvus laisvalaikis ir pan. o dabar kai nestumas i gala tai ne ka ir nuveiksi.. tuolab vyras antra darba susirado, tai dirba nuo 8 iki 23h, o savaitgaliais irgi nuo 9 iki 16h mazdaug dirba.. tai kai jau laisvas buna tai visad pagaminu kaniors skanaus pavalgyt ar nulekem i kokia kavine pasedeti.. pasikvieciam draugu arba praleidziam laika grynam ore..

    Adri

  8. 2

    sunkiai sekasi siuometu prasiskaidrint rutina, ypac kai pinigeliu stinga, todel ir nuotaiak bloga namuose tvyro:(

    Kalnietiene

  9. 2

    Isvaziuojame i kavine, pas draugus, pasilepiname namie skanumynais ir pan.

    ErikaP

  10. 1