Atsakymai

  1. 2

    Sorpo klinika, adresa rasi per google, kaina 40 lt + 5 lt uz kraujo paemima. Atsakymas buna per 1 diena. Arba jei graziai paprasysi ir padarysi anksti ryte, tai gal vakare ir gausi.

    Anonimas

  2. 1
  3. 1

    Vaje, apkrauni save tokiom problemom, be reikalo, tikrai.. :) o ir siaip, nesvarbu planuotas ar neplanuotas nestumas buna, nerimas vistiek kiekviena busima mama aplanko, tas neisvengiama ;)
    as irgi pastojau visai neplanuotai, o kol nezinojau kad laukiuosi ir poroj vakarusku uzdalyvavau, o ir surukydavau po pakeli cigareciu per diena, nesneku net apie vitaminus ar sveika maista - zodziu, gyvenau kaip norejau. bet tik suzinojau kad laukiuos, rukyt isvis noro nebeliko ir vitaminus iskart gert pradejau, va jau 22 sav ir viskas ok mum, judam, krutam diena nakti :))

    Anonimas

  4. 1

    Gal jau biski susitaikiau su ta mintim, kad turesim leliu, isties neplanuotas buvo..bet va..dbr persekioja nerimas, kad kazkas bus blogai..pirmadieni uzsirasiau pas ginekologa..juk jau 7 savaite turetu plakt sirdute..o jei neplaks...;/ o gal isvis nestumas negimdinis....isvis maitibnaus ne per sveikiausiai..vitaminu negeriau jokiu..

    gitna24

  5. 1
  6. 1

    Tai sveikinimai :) busimai mamytei.

    Jolka123

  7. 1

    nu va..beveik 7 savaiciu nestumas...

    gitna24

  8. 1

    nu va, buvau..reik sulaukt rezultatu..paziuresim ar kraujo tyrimas paneigs tuos 4 teigiamus nestumo testus..

    gitna24

  9. 1

    Registruotis nereikia. Kaip, dydi pasako preliminaru, pagal hormonu kieki kraujije.

    Anonimas

  10. 1

    o tas tyrimas parodo ir nestumo diduma?

    gitna24