• 23ats.

    Va cia tai naglumas!! Perskaiciau straipsni apie "maisto banka", ir kad direktore Deimante Zebrauskaite, ragina pirkti rinkiniais maista. Kaip ji issireiske "„Paskutinės akcijos metu pastebėjome, kad žmonės nori dalyvauti, bet dažnas paima tai, kas po ranka pasitaiko, ir mano jau padaręs gerą darbą." Blem. Praejo visi norai daryti kazka del kazko. Juk ne kiekvienas dirbantis zmogus gali sau leisti kas diena mesas valgyti ir pan. Sakykit, ar jus vis dar noriai aukojat tokiom organizatcijom?? P.S. Linkas straipsnio ikeltas viduje.

    http://www.15min.lt/naujiena/miestas/vilnius/aukoti-praso-ne-vien-makaronus-41-145180

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    neaukoju,buna ir mums sunkiu dienu,bet kazkaip verciames patys,svarbiausia ziurime kad maziukui nieko netruktu,neiname ir neprasome paramu,pasalpu..ir siaip paskutiniu metu vis daugeja tu prasymu padeti,paaukoti,nesakau kad visi jie netikri,jei reiketu prisideti prie kokio vaikucio operacijos ir pan butinai paaukociau bent keleta lituku,o maisto bankui neperku nieko,per daug mirga visur zinutes apie tai kiek patys darbuotojai visko pasiima,o atiduoda pigiausias prekes tik skurstantiems.beje,norint padaryti gera darba,uztenka apsidairyti aplink,tikrai bus kazkur sunkiai gyvenanti seima,mociute,kuriai reikia bet kokios zmogiskos pagalbos:)

    sandritute

  2. 4

    neaukoju as maisto bankui,nes jau praejusiais metais kalbejo kad geriau butu kad zmones aukotu ne makaronus,kruopas o geriau alieju,miltus, sviesta.Pasibaisejau tokiu pasisakymu nes savo seimai ne visada isgaliu nupirkti geresni alieju ar sviesta o cia matai jiems ir makaronai ar kruopos jau per prastai.

    ginnta

  3. 4

    va, uztai as ir neaukoju.. jei jau kazkam padeti, tai geriau nueit ir asmeniskai pagelbet.. netikiu nei kad maistas, nei kad suaukoti pinigai realiai pasiekia adresata.. per daug korupcijos ir godziu zmoniu ''pakeliui'' iki tikslo, tai kol visi isgraibsto, tam kam reikia nelabai ir belieka kas :(

    safariE

  4. 4

    nesu aukojusi maisto bankui. velnias zino paskui kam patenka tie produktai, o va ir tos dirikes komentaras kertantis i pasirdzius - zmones perka, aukoja, o jiems vis vien blogai, randa prie ko prikibti. as patyleciau jos vietoje.

    romantike

  5. 3

    niekada neaukojau,nes man tai atrodo neskaidru..tik naudojamasi zmoniu gerumu..

    Sandre

  6. 3

    Neaukoju,nes tiesiog jau senai zinoma,kad pirma issirenka tas kam to visiskai nereikia,o visa kita kas prasciausia lieka tam kam buvo aukota,tai nematau tikslo maitinti tuos,kuriems to visai nereikia.

    Bosiene

  7. 3

    Buna pries didziasias sventes prie parduotuves kasu stovi zmones ir dalina lankstinukus su reikiamiausiais produktu sarasais. 2metus tikrai nupirkau ka galejau. Pirkau sultinio dezute, arbatos, kruopu..Tikrai nesugebeciau nupirkti visu produktu, kurie surasyti sarase..O jei reikalautu aukoti produktus visus, tai cia butu tikras naglumo isikunijimas..Retas, kuris aukotu..

    Imbiere

  8. 3

    aš taip pat skaičiau ryte - baisu, tiek daug žmonių vos galą su galu suduria, o jiems matai makaronai netinka... trūksta žodžių... šeip neaukoju pati niekam, nes ir mes gaunam produktus - ne be reikalo tikrai... reikia patiems pataupyti, o tie produktai dar neaišku kur nueis vėliau...geriau jau palepinu giminaičių vaikiukus - jiems irgi sunku, tikrai žinau, kad mano pinigai nueina ten, kur reikia:) išvis tie aukojimai jau per gerklę lenda - aukoja afrikos vaikams, japonams, dar kažkam... o kad patys lietuvaičiai vaikšto skarmaluoti ir alkani, tai nelabai kam rūpi. maisto bankas neišeitis. reikia kažką keiti pačioje sistemoje...

    Ineta_

  9. 3

    as net nebuciau pagalvojus kad jie dar gali prasyti kasko.As ir esu aukojus taip pat makaronus ir alieju.Cia jau truputi per daug reikalauja,man paciai kartais tenka valgyti kukliau,ne kiekviena diena tie kepsniai pas mane ant stalo.Gal jau per daug yra naudojamasi tuo zmoniu gerumu?!

    sandi

  10. 2

    Esu aukojus maisto bankui. Toli grazu neperku brangiu ar paciu pigiausiu produktu. Ir visai sita straipsnio istrauka nepapiktino, normalu kad akcijos organizatoriai nori ivairesniu produktu, nes vien makaronai ar kruopos, tiek kiek man teko matyti.

    simonytee99