Atsakymai

  1. 3

    oi,labai sunkiai.verkdavo labai,nevalgydavo,nemiegodavo....ir taip 3m.o pasirode jam baisiausias budavo pietu miegas.o anadien vedu ryte,jis ir sako:''mamyte pameni,koks as kvailas buvau,kaip verkdavau darzely,o dbr jau paskutinios dienos,zinau kad jau niekad nebegalesiu grysti i grupe,jau reiks mokytis...''(jis bus pirmokas)

    raimike

  2. 2

    sunelis pradejo eit i darzeli nuo 1,3 men.buvo pradzioi sunku bet dabar tai kiekviena diena lanko o su mazuoju kai bus tai nezinau rudeni ir ji jau vesim

    daival

  3. 1

    Gal du menesius asaryte begdavo,nesinoredavo mama paleist,o poto viskas gerai.

    grirute

  4. 1
  5. 1

    O manoji mergaičiukė, tai labai petenkinta darželyje ir draugiuką susirado, ir auklėtoja patinka, ir valgo daugiau nei namie. Tai labai džiaugiuos, kad viskas gerai.

    aureliukas

  6. 1

    as anksti atidaviau i lopseli ,metuku ir triju menesiu.Gana greit adaptavosi prie lopselio.per kelias savaites nebuvo nei asaru,nei oziuku.

    ruta26

  7. 1

    pirmas 3 dienas ejo"pas lialias".patiko,paskui prasidejo 2 savaiciu verksmai,o veliau priprato.

    axom

  8. 1

    Abiems mergaitėms buvo sunku. Pirmoji šiaip sunkiai priprato, o antroji šauniai pasiliko pirmas keturias dienas iki pietų, bet, kai palikau miegoti, prasidėjo tragedijos. Turėjau net atsiimt iš darželio. Išdrįsau leisti tik keturių metukų, tada jau viskas buvo puiku.

    marcipana

  9. 1

    mano buvo 2,5metu tai oi kiek buvo asaru,net aukletoja buvo apspjoves,draskesi,bet paskui apsiprato.dar priklauso nuo aukletojos labai

    daugiavaike

  10. 1

    pradejome nuo 3 metu, is pradziu kai laikaiu iki pietu labai patiko, paskui prejo noras eiti y darzeli, ryte su asarom tekdavo vest. jei ne istisos ligos gal jau butume priprate.

    vestina