• 20ats.

    Siandien atsitiko nuostabus dalykas...

    Taciau dar bijau dziaugtis.Jau rasiau mums mamytes ,kad su savo draugu nesısaugome jau 9 menesius,taciau mazas zirniukas neskuba ateiti pas mus.Taciau si menesi kaip reikiat susigriebiau,pasiskaiciavau vaisingas dienas ir per jas bandem.Pastebejau,kad savaitei pries menesines pradejo mausti krutine,ir net pradejau jausti,kad speneliai lieciasi i liemenuka,pilva maude lygiai taip kaip pries menesines.Pasidariau nestumo testas praejus 9 dienom po ovuliacijos,taciau jis buvo neigiamas.Eilini karta nusivyliau.Taciau tie skausmai krutineje nepraejo,ir kairi soniuka kas nuo karto suspaudzia.Siandien toji diena kaip man turi prasideti menesines,ryte nubegau pasidariau nestumo testa,taciau rode neigiama,nuejau pavedzioti suni i kiema o kaip grizau isvydau seseli-vadinama vaiduokliuka.mamytes ir pries sviesa ziurejau ir kraipiau visom pusem ta testa.tai isties VAİDUOKLİUKAS! bet dar bijau dziaugtis..kadangi siamndienm pagal mano laikroduka turi prasideti menesines.labai bijau.İr norejau paklausti ar gali rodyti tik vaiduokliuka praejus 14 d po ovuliacijos.aciu jums visoms.geros dieneles...laikykite spygas uz mane kad neprasidetu menesines :)

    PupuliukasssVaisingų dienų skaičiavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Man asmeniskai taip ner buve,parode teigiama po sekundes :) dvi ryskias justeles :) o kiek kart dariau nesilaukdama tai irgi jokiu seseliu nebudavo.
    Mano vienai pazystamai buvo panasiai,jinai pasidare nestumo testa isryskejo viena juostele,kita juostele isryskejo po 15min,bet vos vos,taip kaip tu ir sakei pries sviena vos matesi,taip ir jai,jinai tada laukesi :) tad bijau klaidingai dziugint,bet manau kad ir tavo testukas rodo teigiama,dar anksti,tad gali taip neaiskiai rodyt:) kaip sakant pagyvensi pamatysi...:) parasyk kaip kas :)

    pinakolada

  2. 4

    faina labai kai tas vaiduokliukas islenda.Man iskart rode dvi juosteles. pasidaryk NT uz kokios geros sav,jau gal tada tikrai galesim sveikinti?!

    sandi

  3. 3

    Gali. Man paciai tokia situacija buvo. Pasidariau toki pigu testuka ir jis buvo neigiamas, t.y. tik vienas bruksniukas. Tada dar budama isitikinus, kad nesu nescia vyra erzinau, sakiau, kad kaip cia menesines neprasideda, matyt esu nescia.. :D tai galiausiai suzinojes, kad as ji tik erzinu ir kad jau dariau testa liepe ji parodyti. Priverte net is siuksliu dezes issimti, nes mano zodziu nepatikejo..isemiau, ziuriu, ziuriu, o teste antras bruksnelis.. toks blankus, vos vos matomas.. Dabar jau turim nuostabu suneli ir esu laaabai laiminga.. Ach.. jei Jus irgi pastojote labai nuosirdziai sveikinu ;)

    1dziuls

  4. 3

    siaip tai testo negalima vertinti ilgiau,kaip po 10min.,nes paskui nebetikslinga,jeigu yra nestumas turi is karto parodyt ir ryskiai,bandyk po keliu dienu pasidaryt(jei nesusirgsi),linkiu tau,kad issipildytu tavo noras,sekmes tau kuo didziausios!!! zinau ta jausma,kai nori pastoti,bet sunkiai iseina.....

    vitalijus

  5. 3

    dabar svarbiausia kuo maziau stresu, ramybes, poilsio ir viskas bus gerai :) pasidaryk testuka po keliu dieneliu :)

    Ausrute

  6. 3

    Pupuliukai, man irgi rode vaiduokliuka, ne is karto, gal po keliu min tik. bet laikysiu abieju ranku spygas( kad galeciau tai ir kokju pirstus sukryziuociau), kad tik viskas butu tau gerai ir pagaliau tas mazas zirniukas liktu augti :)) pritariu mamytems, kad stenkis buti kuo ramesne(nors zinau, kad tai labai sunku), bet pamatysi kaip viskas bus gerai, o po kokios savaiteles ir as tikiuosi tave kuo nuosirdziausiai pasveikinti su pergale! sekmes kuo didziausios:))

    safariE

  7. 3

    laikau spigas kad pasisektu :)

    Katia

  8. 2

    pakartok testa po savaites

    ruta26

  9. 2

    Man irgi rode vaiduokliuka, bet is karto, po keliu sekundziu. Geriau pakartok testuka rytoj. Sekmes!

    Vita_321

  10. 2

    po keliu dieneliu pakartok testa.per "tas" dieneles buk rami,nesinervuok turiu omeni menstraciju.jei yra vaiduokliukas kad issilaikytu pas tave.sekmes:))

    daugiavaike