Atsakymai

  1. 1

    Dabar labai madinga baulinge, mano dukra kai eina į gimtadienius, tai visi beveik baulinge daro. Neparašei kada tavo vaiko gimtadienis? Mano brolis buvo vaikams smagiai sugalvojęs, bet jo vaiko gimtadienis vasarą: psamdė laivelį - katerį paplaukiojo po ežerą, kapitonas turėjo vaikams jūreivių kepures, visiems uždėjo, kitiems dar dave vairą pasukioti. Paplaukioję sustojo prie ežero kranto stovyklavietėje, ten buvo tinklinis, supynės, vaikai maudėsi, buvo paruoštas staliukas, kepė šašlykus. Buvo labai smagu vaikams...

    iinnggaa

  2. 1

    Neseniai mano dukrai urgi sukako 12 metu, tai sventem boulinge. Ir smagu, ir daug draugu galima pakvesti. Buvo vos ne puse klases :)

    Katia

  3. 1

    žiūrint, kokiame mieste - pvz, jei Kaune - tai mes švenčiam kokioj picerijoj - nes vos ne visi picas mėgsta, kartais į mcdonald kas kviečia, taip pat akropolis dabar "madingas" - visokių kavinukių pilna ir dar pasivaikščiot panos mėgsta... pvz nueina į kiną visi, tada į kavinukę... čia jau pagal galimybes ir poreikius...o vaikai linksmumo tai patys prisigalvoja - jiems svarbu plotas tinkamas... :) taip pat ir boulingas labai faina - ir pabūna kartu, ir išsidūksta...:)

    Ineta_

  4. 1

    Boulinge kokiam galima pasedet,pazaist.

    Jolka123

  5. 0
  6. 0

    Jos gimtadienis balandi, o mes gyvename Vilniuje.Na boulingas visai nieko, bet jau pabodes nes daug kas jame daro galvojome lazeriuose, bet brangoka..

    Gretutea