• 22ats.

    Mamos,kaip reguojate i aplinkiniu neigiamus komentarus?

    Na jai sako jog jusu vaiko negrazus vardas,ar dar kas nors esat gavusios tokiu neigiamu komentaru,kaip reguojate ka apie tai manote?Ar yra gerai pasakyti savo nuomone tiesa nesvarbu kokia ji bebutu neigiama ar ne?As karta esu gavusi neigiamo komentaro jog kam as uzdejau savo sunui toki varda(mano sunaus vardas-Orestas).As i tai niekaip neregavau tiesiog atsakiau jog jis man patinka ir del kitu nuomones jo keisti neketinu

    ikmeskuteSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    i neigiamus komentarus visai nereguoju,nebent koki protinga isgirstu tai reaguoju,padekoju

    sandi

  2. 2

    niekada nieko nekritikuoju ir nesakau kas susyja su vaikais.Nors man kas ir nepatinka bet niekada to neparodau ir nepasakau,nes kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Gal mano sunaus vardas kam taip pat negrazus,bet to nesu girdejusi ir is aplinkiniu

    ginnta

  3. 2

    na as neesu nieko girdejusi tokio - tfu tfu tfu, ir varda giria ,ir dukryte sako visi kaip modeliukas, gal kiek per storuliukas - bet del to as neisizeidziu kai pasako anyta ar kas - man grazu storuliukas vaikas o ne kudas :)) o kitiems i akis neesu nieko sakius, nors, tiesa pasakius, uz akiu - esu.... buvo kad nepatiko vardas,tai su kazkuo kalbejau - sakau nu sunkus vardas, as vos ji prisimenu.. po metu jau pripratau prie to vardo ir jis man visai patinka...
    Manau i akis geriau nieko nesakyti, izeis mama, iskaudins ir pan. o su kazkuo kitu susigyvenama - ar vardu ar isvaizda leliuku juk keiciasi :) buna negrazus leliukai gimsta o paauga po 4 men uoj kokie saldainiukai buna - del to manau nereikia skubeti komentuoti ir teisti.juolab kad savi vaikai teveliams visada grazus :)

    Jogurtas

  4. 2
  5. 2

    kažkaip tie komentarai dažniausiai nebūna labai teigiami. jeigu žmogus teisus - padėkoju, jeigu ne - stengiuosi nesigadinti nervų ir pasakau - ką padarysi, kiekvienam savo.

    Linara121

  6. 2

    Dar neteko sulaukti neigiamu komentaru is aplinkiniu, kas yra susije su vaiku. Jei kazkas pasisakytu del netinkamai isrinkto vardo, atsauciau, jog rinkome sunui varda kad mums patiktu o ne aplinkiniams. O pati niekada nesiskisciau ir savo nuomones nereiksciau.

    kvapni_feja

  7. 2

    Pati nesu gavus jokiu tokiu komentaru apie vaika. Jei man pasakytu, kad mano vaiko vardas negrazus tikriausiai irgi nesureaguociau, bet maziau bendrauciau su tuo zmogum. Orestas grazus vardas, nekreipk i tokius zodzius demesio. As pati megstu pasakyt ka manau, bet cia labiau izeidziantis dalykas. Juk jus davet koki norejot varda,dabar neleksit keist vardo jog kazkam jis nepatinka.:)

    Sandre

  8. 2

    sunku pasakyt is tikruju kaip elkciausi kiekviena situacija skirtinga bet niekam nepirsciau savo nuomanes geriau pasilaikyciau sau o jei dar ta nuomone nekokia man nerupi kitu nuomone kode kazkam turi rupet manoji tuo labiau koks sunelio vardas skonio reikalas nu arne

    irma1

  9. 2

    As stengiuosi i tokius dalykus nereaguoti. Mano vaikas tai ir vaikui varda as pati renkuosi, o ne draugai,kaimynai ir pan. Jei prasideda panasios replikos, tai vadinasi tam zmogui, o gal ir man paciai truksta kulturos. O kad musu visuomeneje yra trukumas kulturos, tolerancijos- niekam nepaslaptis. Man nebuna nei graziu , nei baisiu vardu. Varda ir lieka vardu. Jei tevai savo vaikuciui dave, vadinasi jiems jis grazus. Todel nevalia pasaliniams sakyti,kad negrazu. Jei man negrazus, tai as savo vaikui neduosiu jo.

    juratele

  10. 2

    Dėl vaiko vardo nesuk galvos, tu ir vyras vieninteliai galite išrinkti vardą ir jei jis jums patiko tai šaunu, nebus žmonių, kur visiems patiks tavo ar mano sūnaus vardas, tarp kitko man Orestas gražus vardas. Aš labai nepernešu kritikos, bet dėl tokių smulkmenų, kaip vardai nesuku galvos, o jei mane ta kritika įžeidžia ir yra neteisinga, tai aš irgi "įkandu" tam asmeniui.

    iinnggaa