Atsakymai

  1. 5

    BE REIKALO PARGYVENAT, NES TAIP IR NUTIKS.

    Deimax

  2. 5

    mano lelius vakar buvo uzstriges lovytes kampe atlenkta galvyte.maniau nuprotesiu is baimes.pradejau daktaram skambint.o maziukas jau po keliu minuciu juokes,guledamas tetukui ant ranku...
    bus dar tu nutikimu tiek ir tiek.ir mes aisku kas kart is proto kraustysimes,bet svarbiausia,kad tik musu turteliai sveiki butu!!

    rimrem

  3. 5

    buvo pora kartu nieko tokio issigando paskaudejo paverke biski ir vel patenkintas;)))

    saulllyttte

  4. 5

    ojoj dar va praeita savaite nusiverte nuo lovos ant galvytes. tada labai issigandau. krito kietai ir skaudziai. net dabar siurpuliukas pereina per kuna. bet nieko. melynes jau kaip nebuta

    ausra2

  5. 5

    dar bus tu griuvimu ir kritimu, buvo 101 karta, nieko tik labai issigasta, bet apsisukusi vel lipa kuciasi

    saule

  6. 4

    Vyresnelis , kai buvo kaime pas senelius maziukas , budamas apie 1.4 men. nukrito nuo laiptu , suauges jei nukrites butu galvos traumos neisvengtu . Bet man ilgai nepasakojo niekas sio ivykio , bijojo . Manau , kad antros dukrytes nebepaliksiu daugiau kaime , kad nenutiktu kas panasaus . Nors kai pagalvoji , tu kritimu tyko visur , pvz.:namie budama uzsilipa ant palanges , mano sirdis net sustoja kai pamatau toki regini. Budama 7 men. iskrito is lovytes , persiverte. O is lovos , tai n......kartu buvo iskritusi , viena karta teko ilgai net ieskoti , pasirodo , islipo is lovos ir palindo po ja , girdziu vaikas rekia , bet kuriam gale neaisku, nes ilindo i toki tarpa , kai yra atslenkamos lovos po apacia lieka mazas praejimas , labiau prasliauzimas , suauges neilystu , o maziuke ilindo iki puses , tai teko kelti visa lova , iki siol ta nuotyki pamenu ir juokiuosi . Kaip sako , kad kudikiai turi savo angelus ,kai krenta , pagauna ir nebuna baisiu traumu , bet nevisada .

    Jurgita777

  7. 4

    manoji tai irgi krito ir labai skaudžiai, kadangi esu bailė tai lėkiau į vaikų chirurginį, peršvietė galvytę, tfu tfu tfu nelaimės išvengėm, o va mano draugei nepasisekė- vaikučiui skilo kaukolė, o stuktelėjo atrodo visai nesmarkiai, tai va....ir žinok čia, kaip bus su tuo bumtelėjimu;(

    pupa34

  8. 4

    mano buvo nusiritusi 3kartus,nieko issigando,paverke o melynes jau uzgijo,aisku aciu dievui kad viskas gerai ir laimingai baigesi:)

    iirina

  9. 4

    Buvo pora kartu nusirites, tai irgi labai pergyvenau, bet nieko nenutiko, biski paverke issigandes ir viskas. Man turbut buvo baisiau negu jam :)

    Agne

  10. 4

    mano karalaite buvo pries koki menesi nusiritus. laime kad gerai viskas, nes netoli buvo toks kampas. bet viskas gerai kas gerai baigiasi. aisku labai verke. bet siaip viskas gerai. sako mazyliai 'minkstai" krenta.

    ausra2