• 3ats.

    Gal yra mamyciu, kurios pradejo vel dirbt, kol vaikui nebuvo nei 1 metu?

    Kaip i tai reagavo jusu mazyliai? Ar kazkaip atsiliepe ju augimui? Kam palikot ju prieziura? Ar paciom labai sunku buvo? Kaip susitvarket psichologiskai su nauju etapu?

    ievindraDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    neatsakiua mamos busenos.. na kaip aisku sunku aisku pavargstu nes vyresnyji tai su savimi i darba tampau maziu pas mociute numetu.. tad visur begimas, pripratau jau nera taip sunku.. bet musu su vyru santykiai atsale.. vis apie vaikus, versla ir kitas siemos problemas kalba risasi, net pas psichologa lankomes, bet pas mus kitaip nera.. vyrui studijos.. tad man lieka versla ant peciu temt..

    vejune

  2. 3

    pradejau kada mazajam buvo 7men.. tiesiog vyras yra vaiko auginimo atostogose ir jam prasidejo studijos, o vyresniajam sukako 2m (as buvau jo vaiko atsotogose) tad as grizau darban.. tai musu paciu imone todel aisku darbo valandas derinu daug ka pasidarau namie.. maziuka vezu pas mano mociute (kartu dar mano procenele gyvena ir mano mama kuri dirba mokytoja tad po pietu ir ji buna) psichologiskai vaikas nepasikeite.. bet va kadangi turim pirmagymi ir as vedu abiem dienorascius kada ka padare.. tad mano vyresnysis lenkia jauneli vystymese kazkur 4 ar net 5 menesiais.. jis tame paciame amziuje daug daugiau gestu zinojo parodyt, kai kurias puzles deliojo jau kuriu mazius dar nesugeba ir tt.. tad didziausias minusas.. kad vailko lavinimas labai atsilieka..

    vejune

  3. 3

    labukas,negaliu papasakoti apie mamos busena,bet galiu papasakoti apie vaikiuka.Kai susipazinau su vaikuciu jam dar nebuvo 10 men.Mamyte kas dien ateidavo pazaisti po valandele pas mane i namus.(pratinomes)tuo metu mano dukreliai buvo 5 men.visi smagiai zaideme..mama nusprende pradeti palikineti po valandele..va tada ir prasidejio..jio mama begdavo nuo jio,pirma uzaidus,nes kitaip vaikas neisleizdavo is kambario.vaikas visa laika pravergdavo(isteriskai)nepadejio nei kalbinimai nei zaidimai niekas..po savaiteles isterisko verkimo jai atejio diena eiti darba.Gaila buvo vaiko,verke visa laika pasikukciodamas.(graudu ziuret).maniskis buvo namie per visa laika ziurejio mano dukryte,o as uzsiimeniau su berniuku.paliktas visai dienai..pirma diena visa praverke..antra diena pradejio po truputi zaisti..nepaleizdamas manes nei per zingsni..pazaides truputi vel prisimindavo ir vel vergdavo..as atradau metoda..prisiminus mama(pradejus verkti)nesdavau aprodyti namu..prie vandens..taip vaikutis uzsimirsdavo ir vel zaizdavo..po savaiteles kankinimosi...vaikutis priprato..jam dabar 1metai ir menuo..mano dukrytei 8 men..labai dziaugiasi vienas kita pamate..zaidzia kartu..mamai gryzus is darbo..labai patenkintas,bet pas ja neina eina dziaugtis pas mane ir prie zaislu..namo sunku istemti:)Bande pries atvedus pas mane vesti i darzeli..ten taip pat vaikas visa laika verke..Tiesiog reikejio labai dideles kantrybes prisipratinti vaika.vaikucio buvo tikrai labai gaila.Mano brolis sake"as tai isproteciau nuo tokio verkimo"..dabar mum sekas visiem tiesiog puikiai!sunki pradzia,bet..

    Fantazija