• 14ats.

    Kaip vertinti tokia vaiko gydytoja kuri 4 menesiu vaikui paskiria vaistus kurie galimi tik nuo 2 metu?

    israse mums receptuka nuejom i vaistine vaistininke suzinojusi vaiko amziu man pasake kad jie galimi tik nuo 2 metuku jei ne vaistininke gal buciau apnuodijusi savo vaikuti...:(

    LaimaxxxSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pabandykit pasitikslinti paskambinę gydytojai, jeigu dėl to neramu. Bet manau gydytojai specialiai tikrai neskirs vaistų ne pagal amžių. Gal dozę nurodė mažesnę nei reikalinga 2 m. vaikučiams. Be to dabar vaistus skiria ne konkrečiu pavadinimu, o jo sudedamąsias veikliąsias medžiagas, tai kad vaistininkė turėtų paduoti tokius vaistus tinkamus naudoti. Gal pati vaistininkė ne taip ką suprato?

    elegancija

  2. 2

    tai neišmano savo darbo ta gyditoja, arba aplaidi.

    IlonaP

  3. 2

    tai gal dozes mazesnes paskyre,tai tada niek oblogo

    ruta26

  4. 2

    reiktu i ministerija paskambint kad licenzija atimtu.. gi taip vaikus ir nuzudo daktarai..

    vejune

  5. 1

    yra vaistukų kuriuos duoda ir ankščiau nei parašyta...Mūsų atveju būvo su sirupu nuo kvepavimo takų...Taip kad jei rašo kad nuo 2m.o daktarė išrašė dabar vadinasi ji žino ką daro o jeigu abejojate manau vertėtų dar kartelį pasiskambinti ir pasiklausti kokiu tikslu ji tuos vaistukus jums patarė.O tada atitinkamai ir elgtumėtes...

    Pearl

  6. 1

    Pirma nueiti ir pasikalbeti su gydytoja pritarciau Lydekaitei gal ji turi svariu argumentu.Nelabai noriu tiket,kad gydytoja israsytu belenka,juk tai per daug akivaizdu.

    Bosiene

  7. 1

    neaišku kas per vaistai,gali būti,kad jie nepadarys žalos.reikia su gydytoja pasikalbėti.tarkim mes pertusiną gerdavome nuo mažens,o dabar jis padarytas nuo 7m.nes jame yra alkoholio.aš jį daviau savo vaikui nuo 2m.net gydytoja pasakė,kad užaugome su juo.ir vitaminai maži geltoni žirniukai pasidarė tik nuo 12m.,nors mes juos noriai valgydavom dar visai maži būdami.

    emiliukas

  8. 1
  9. 1

    Manau reiktų pakalbėti su pačia gydytoja, gal ji turės svarių argumentų. Mums buvo išrašę nuo kosulio 8 mėn, lapelyje parašyta nuo 2 metukų 5 mg, bet mums išrašė perpus mažesnę dozę (2,5 mg ir gerti tik du kartus dienoje, o lapelyje buvo parašyta, kad tris kartus per dieną.. ir labai greitai viskas susitvarkė, prieš tai gerti vaistukai tik palengvino atsikosėjimą, bet kaip kosėjo taip kosėjo ilgą laiką..tad teko gerti tuos. . .

    lydekaite

  10. 1

    man ir taip buvo,tai pasimokiau.Db visada perskaitau vaistu lapeli,kad nebutu kokiu nesamoniu.Keisk daktara

    sandi