• 7ats.

    Placentos lokalizacija ir miego padėtis.

    Labai mėgstu miegoti ant nugaros, bet visur rašo, kad reikia miegoti ant kairiojo šono. Kažkur girdėjau, kad nėščiosios, kurių placenta prisitvirtinusi prie priekinės gimdos sienelės ant nugaros miegoti gali. Gal ką apie tai žinote?

    marcipanaKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    visa laika nuo mazumes miegodavau ant abieju sonu tai net minties apie pilvo ar nugaros miegojima nebuvo :) kai pastojau ir pajutau, kad vis pilvas dideja pasidare sunkiau miegoti ant kairiojo sono is kart supykindavo :( uzmigt galedavau tik ant desiniojo ir tai butinai i kazka atsiremus,pagalve,vyras...nestumui einant i pabaiga negaliu miegoti ant desiniojo sono tik ant kairiojo taip nepykina tai vat ir nesupratau kas galejo pasikeisti...ir ant abieju sonu miegant atrodydavo jod vaikas palenda su kojytem butent po sonu pasidarydavo nejauku, kad gal as jam prispausiu jas

    CARIBIO

  2. 3

    Kiek zinau ant nugaros nepatartina miegot jau kai vaikelis pilve yra didesnis, as iki kokiu 5men miegojau visaip :) poto ant galo jau net nebejo ant nugaros miegot, sunku kvepuot darydavos ir pilva tempdavo labai :) bet siaip kiek zinau tai nepatartina ant nugaros miegot :) man net ginekologe sake geriausia ant kairio sono :)

    almantel

  3. 2

    Jei nėštumas eina be jokių komplikacijų,(negresia persileidimas) ,tai miegoti galite taip kaip tik jum patogu ir norite.
    Nebūtina ant kairiojo šono.tai jokia taisyklė.
    Juk vaikutis pilvuke nebūna taip pat toj pačioj padėty.

    Anonimas

  4. 2

    mano placenta priekinej sienoj sone. iki 30sav miegojau ant nugaros, ant sono neuzmigdavau, dabar kai lelius didesnis nebeuzmiegu ir ant nugaros.. jei nejauti skausmo, nepatogumo tai ir miegok ant nugaros (man taip gine sake) . cia zinai, patartina ir judesius ant sono gilint skaiciuot, o man net taip neina, ypac ant kairio sono, nes ju tada per placenta beveik nejauciu, geriau ir tiksliau ant nugfaros gulint

    Adri

  5. 2

    ant nugaros nepatariama miegot, nes vaikiukas tada pradeda spausti kazkokia didele arterija ir negauna pakankamai deduonies.. tarkim maniskis nemegsta kai as atsigulu ant nugaros-iskart pradeda man visus sonus spardyt, o ant sono atsigulus iskart apsiramina.. nors siuolaikinej literaturoj teko skaityt, kad nesciosios gali miegot taip kaip joms patogiau..ziurek kaip lelius reaguoja, jei nepradeda labiau duotis kai atsiguliant nugaros, tai gal jam gerai, o jei tau patogu, tai ir i sveikata- miegok kaip patogiau :)

    safariE

  6. 2

    mes laukiamės jau 4 mėn., pilvo nesimato, nėštumo kaip ir nejaučiu. ir labai mėgstu miegot ant pilvo, kitaip neišmiegu. net baugu, kai pagalvoju, kaip reikės toliau miegot :))

    Linara121

  7. 1

    Linara, nusipirk tą zappy ar panašią banano formos ilgą pagalvę nėščiosioms ir žindymui su mikrogranulėm. Nežinau, ką be jos daryčiau, su ja išmokau ir ant šono miegoti.

    marcipana