• 38ats.

    Ar Jūs esate fotogeniškos?

    Aš ant nuotraukų labai bjauriai išeinu, stengiuosi nelįsti į kadrą, kad nesugadinčiau nuotraukų. Nežinau kodėl, bet nuotraukose labai negražiai išeinu, labai mažai yra nuotraukų, kuriose aš pati sau patinku.
    O kaip jums yra? Ar patinkate sau nuotraukose?

    iinnggaaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    yra nuotraukų, kurios kad ir tuo pačiu rekursu, tačiau gaunasi labai skirtingai. yra nuotraukų, kuriose sau patinku labai, yra ir tokių, kurių į albumus net nedėdavau. kiek daugiau problemų su dokumentinėmis nuotraukomis - kol nuotrauka išeina taip, kad tau patiktų, turbūt reikia keliskart fotografuotis :))

    Linara121

  2. 4

    jei nuotraukose sypsausi tada atrodau pakenciamai, bet jei susiraukusi atrodau ne kaip. Tad yra vos keletas nuotrauku kur sau atrodau grazi

    tete

  3. 4

    Ir taip ir ne ;-) Mano fotogeniskumas priklauso nuo nuotaikos. Jei nuotaika pasiruosusi fotografavimuisi, tai beveik visose nuotraukose sau patinku ;-) Dar pastebejau, kad nuotraukose fotografuotose su drauges fotoparatu, taip pat visai graziai iseinu. Bet tikrai, buna nuotrauku ir tokiu, kurias iskart istrinu..

    Imbiere

  4. 4

    kaip kada. kartais jei stengiuosi pozuoti ir graziai iseiti, tai gaunasi atvirkstine reakcija :) o jei kas pagauna netiketa kadra, tai gaunasi visai nieko :)

    romantike

  5. 4

    Manau esu fotogeniska, nes daugelyje nuotrauku sau patinku. Yra keletas veido povyzu kur man netinka nuotraukose, bet jau zinau kaip pozuoti kad graziai gauciausi. Yra internete patarimu, kaip elgtis su kunu kad nuotraukos iseitu mielos akiai.

    kvapni_feja

  6. 4

    pas mane tai yra grazus sonas ir negrazus :D jei is to negrazaus sono nufotkina tai ojojoj kokia iseinu ant foto... :D o jeigu is grazaus, tai visai nieko :) aisku labai retai buna , kad ta grazu sona uzfiksuoja :))) Manyciau, kad esu nefotogeniska :(

    Anonimas

  7. 4

    na nemanau kad esu labai fotogeniska, bet yra nuotrauku kur sau labai patinku:)

    xinesax

  8. 3

    ne, buna kad tik nusifotkinus paziuriu i nuotrauka ir i veidrodi, ir iskart skirtumas matos - veidrodi atvaizdas geresnis nei nuotraukoj ;/

    Adri

  9. 3

    pries neztuma buvau kudesne tai buvau labai fotogeniska,dabar fuu..negaliu i savo nuotraukas ziuret,stengiuosi i kadra nelyst ir nuotrauku negadint:)tai va visos nuotraukos beveik vien tik dukreles su vyru:)

    Fantazija

  10. 3