• 21ats.

    man labai daug plauku yra islinke net matos tarpai galvoje sakykit ar zinot ar atauga tie plaukai,kurie islinke,sese sako svoguneliai bus zuve plauku ir nebeatauks,gal kam taip yra buve????

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    man po gimdymo buvo plaukai taip pat vietomis taip isslinke kad net svietesi galvos oda. Bet po to plaukai pradejo ataugti ir jau galva nebesviecia. Turetu ataugti ir tau,nebent tai butu kokios nors ligos pradzia

    tete

  2. 2

    Jei po gimdymo,tai ataugs,pas mane irgi smilkiniuose buvo isslinke,bet as kazkaip neatkreipiau pati demesio:) mano kirpeja pastebejo,po kiek laiko jinai sako,kad jau ataugineja:)

    jurraa

  3. 2

    Manau, kad turi ataugti, nes daugumai po gimdymo išslenka plaukai, bet vėliau atauga, gal ir neataugs tiek daug, bet kažkiek tai tikrai ataugs.

    iinnggaa

  4. 2

    man po gimdymo kuokstais issmuko plaukai,dabar jau virs metu po gimdymo ir jau nemazai atauge,sonuose irgi matesi kad nera plauku,labai del to pergyvenau,bet viskas susitvarke.viskas bus gerai,nepergyvenk turetu ataugti:)))

    laimaa

  5. 2

    vietoj jusu issitirciau del skydliaukes,nes slenkantis plaukai su svoguneliais tai pozymis susijes su sia liga,kaip sakant atsarga gedos nedaro ;)

    kukuska

  6. 2

    pas mane visuomet buvo labai daug plauku o po nestumo kuokstais slinkti eme,bet nesimate tarpu,taciau po kokiu puses metu pradejo ataugineti,tai vaikscioju db su eziuku tokiu virs galvos :)

    kami

  7. 2

    manau turi ataugti, jei tai nutiko po nestumo, tai laikui begant turi atsistatyti

    xinesax

  8. 2
  9. 2

    nemanau kad isslinke plaukai atauga

    Laimaxxx

  10. 1

    Pirmiausiai reikia suzinoti nuo ko tie palukai sitaip slenka. Gal organizmui truksta ko is vidaus. Jei ne, tuomet reiketu naudoti plauku augima skatinancius aliejus, purskiklius ar panasiai. Manau, plauku svoguneliai neturetu buti zuve.

    Imbiere