• 35ats.

    Kokį faršą naudojate maisto gamybai? Ar perkate parduotuvėje jau sumaltą? Ar prašote, kad pardavėja mėsos gabalą sumaltų? Ar pačios namuose malate?

    Aš anksčiau pirkdavau jau gatavai sumaltą, bet dabar parduotuvėje prašau, kad sumaltų, nes gaunasi be jokių priedų ir žinai ką valgai.

    iinnggaaMaistas ir gėrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    dazniausiai perku jau sumalta farsa nes esu pastebejus kad tos pardavejos labai jau bamba kai paprasai kad sumaltu mesos gabaliuka. O jei turiu is kaimo parsiveztos nemaltos mesos o kokiam patiekalui reikia maltos, tuomet su kombainu susmulkinu

    tete

  2. 4

    šiaip stengiuosi malti pati, tai žinau, ką susimalu ir iš kokios mėsos. stengiuosi faršo nepirkti, nu nebent jeigu labai skubu ką pagaminti, o laiko turiu mažai.

    Linara121

  3. 3

    kartais perkuosi malta,kartais pati maluosi.

    aurikuka

  4. 3

    as tai niekada nesu pirkusi centruose,nes mes nusiperkame per puse kiaule su kuom nors ir susimalu kiek reikia.tada tikrai zinau ka valgau:)

    laimaa

  5. 3

    perku jau padaryta kiaulienos farsa man jis skaniausias

    Laimaxxx

  6. 3

    Visada perku is IKI farsa,nemalu pati.Dazniausiai kiauliena arba vistiena

    ruta26

  7. 3

    Kauno bazėje perku pas pažįstamą - pasako ką geriau rinktis :)

    lydekaite

  8. 3

    As daznokai perku kumpi ir pati susimalu.Bet aisku buna kad ir sumalta nusiperku,kai reik "ant greicio',kaip sakoma,ir tingiu zaist maldama.Na kad prasyti ,jog man sumaltu,neteko.O ir beto nemanau kad sutiktu malti del manes.Nors gal taip ir darytu,kartais.

    Fausta

  9. 3

    namie nesiterliojam ir nemalam. paprasome, kad sumaltu parduotuveje, bet bent jau pas mus betkoks pardavejas nemala, jei yra tuo momentu mesininkas, tai tik jis sumala, o jei jo nera tenka pirkti jau sumalta.

    romantike

  10. 3

    malu namie,retai kada perku sumalta

    ausrab