• 6ats.

    As maitinu savo mazyli pati MP, anksciau jis valgydavo kas 2.5-3 h ir ne minutes anksciau.. Dabar jam israse daktare geras bakterijas pagert.. As pradejau girdyt nuo 5-dienio.. Taciau nuo 6-dienio jis pradejo valgyt kas 1-1.5h,,, Kakutis susinormalizavo.. niekaip nesuprantu, kodel taip staigiai pasikeite rezimas.. Ar cia as jau nebeprimaitinu vaiko?

    Negi tai reiskia, kad man jau pienelis i pabaiga? Tiesa praeita savaite buvo temperatura 39.2 tai as maitinau pati (daktare liepe) valgiau +- normaliai..

    _Lika_Kūdikio maitinimo problemosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pienas gaminasi pastoviai tai nusitraukus pieno jo vėl bus tad tiksliai negalima nustatyti kiek to pieno yra.
    Maitinimo laikotarpyje būna "pieno krizės", gal tau viena iš jų? Taip pat vaikutis ima sparčiau augti - saulutė išlindo, pasidarė šilta tad jam daugiau ir reikia. Duok kiek jis nori kad ir kas pusvalandį - po to susinormalizuos :) Ir pienukas tau nedinginėja. Jei pradėsi "žaisti" su pientraukiu ar mišinėlius davinėti tuomet pienukas gali iš tos "krizės" ir nebeišlipti. Dar gali būti, kad vaikučiui rėžimas kaitaliojasi. Nesijaudink, vaikutis pats reguliuoja pienuko kiekį :)

    lydekaite

  2. 2

    jei kad ir nusitrauksi nesuzinosi kiek pieno.Gali but kad jo tokie poreikiai valgio.Mano drauges mergyte nuo gimimo iki 3men valge kas valanda dvi,kaip drauge sake visadavaikas prie kruties,valgi ir tiek

    sandi

  3. 1

    ir pritariu pupa1, jei vaikutis ramus, nedirglus, gerai miega tai vaidinasi viskas gerai :)

    lydekaite

  4. 1

    As ir patarciau nusitraukt ir paziuret kiek jo turi,arba mazyliui pavalgius pasiziurek ar dar bega is kruties pienas.

    Andze

  5. 1

    na nemanau, kad sužinosi, kiek pieno yra, jei nusitrauksi... juk vaikas daugiau ištraukia... gal vaikiukui vadinamasis augimo šuolis, ar pan... tada valgo daugiau nei anksčiau ir dažniau... o gal dėl tų gerųjų bakterijų... jei jis pavalgęs ramus, tai nereikia jaudintis manau...

    Ineta_

  6. 1

    sveika,pamegink nusitraukti piena ir paziuret kiek jo yra! Gali but kad sociai nepavalgo ir todel dazniau praso.kokio amziaus vaikutis?

    Indraja