• 11ats.

    Kuno temperatura nestumo metu

    Teko girdeti kad nestuma galima nustatyti ir pagal kuno temperatura.

    Gal kas zino ar galima tokiu budu nustatyti nestuma, jei jis dar tik 2 savaiciu? Jei taip, tai kokia turi buti kuno temperatura ir kokiu paros metu?
    Klausiu, nes dariau ne viena nestumo testa, bet kazkas neaisku... Nors pagal savijauta speju kad galiu buti nescia :)

    RainbouTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man 4 menesius irgi gal budavo temperatura 37 beveik kekviena diena :) ir tai normalu

    lover19

  2. 3

    Man 4 - 5 men buvo temperatura 37.2. O temperatura geriausia matuoti ryte, neislipus is lovos. Ir geriausia makstyje.

    kvapni_feja

  3. 3

    anksti ryte neislipus is lovos reikia matuoti,buna apie 37.2

    ruta26

  4. 2

    kai pastojau ir dar nežinojau, galvojau, kad skrandžiui kas. buvo savaitgalis, krėtė šaltis. vakarop (pažastyje) temperatūra buvo 37.5 C. ryte vėl tokia pati. pasiskambinau gydytojai, sakė gerk daug arbatų, matyt apsinuodijai. apie nėštumą abi net nepagalvojom :))

    Linara121

  5. 2

    su temperatura geriausia ''zaisti'' nuo pradziu, dar iki pastojant, tuomet tiksliai matytum jos pokycius. bet siaip pastojus temperatura buna 37.2, veliau pradeda kist + - daugiau ar maziau.

    safariE

  6. 2

    as isvis temperaturos nesimatuodavau. man tai labai netikslu atrodo, tempe gali buti aukstesne ne tik del nestumo. visu geriausia nestumo testai ar ginekologu apziura.

    romantike

  7. 2

    reikia matuotis bazaline kuno temperatura, turi buti pamiegojusi ne maziau 6 valandas istisinio miego, matuotis pabudus ryte ir dar neislipus is lovos. geriausia iseinamoje angoje ar makstyje, dar galima po liezuiu, bet jei yra koks gerkleje uzdegimukas BT gali buti netiksli, pazastyje BT nematuojama, nestumo atveju ji turi buti virs 37, bet siaip geriausia sekti kiekviena diena savo BT. kad pamatytum aiskius jos svyravimus

    Lukniukas

  8. 2

    Man 4 mėnesius buvo virš 37, nes daktarė sakė, kad placenta derinasi prie organizmo ir kovoja su "svetimkūniu", laikotarpis kiekvienai gali būti įvairiai.

    iinnggaa

  9. 1

    Jei jau temperatura pakilusi yra tikimybe kad testas parodys dar neigiama?

    Anonimas

  10. 1

    kurį laiką jutau, kad keistai tai šiurpuliukai nubėgą, tai šaltkrėtys, tačiau nutariau nekreipti dėmesio ir nepasiduoti kol neišlys kitų simptomų. Iš pradžių galvojau, kad virusiuką kokį pasigavau ir neįtariau, kad galbūt laukiuosi. Tada vieną naktį pakankino bėginėjimas į WC, viduriukai pasiuto, tačiau kitą dieną susitvarkė. Nutariau visgi pasimatuoti temp ir pasirodo 37,5-37.2 tame tarpe ji ir laikėsi dvi savaites kol nutariau galbūt ir testą pasidaryti (du testus). Testas parodė 2 juosteles, kitas taip pat ...aišku iki šiol svarstau ar tikrai testai patikimi, nes pas daktarę vizitas tik kt savaitę, tačiau jaučiu tam tikrus pokyčius organizme ir vis naujus ir kitokius. Ar bėra tikslas matuoti temp kasdien ar kas kelias valandas? Iš pradžių galvojau, kad tai pavojinga, tačiau galbūt tai natūralu? Baisiausia, kad šeimos daktaras buvo išrašęs antibijotikų (nors temp buvo nedidukė), tačiau gal 6 jausmas privertė mane pasipriešinti ir jų net nenusipirkau. Vakar nuėjau pas jį sužinoti kt tyrimų, nes dariau visokius ieškodama ligos ir jis (jam atskleidus, kad testai parodė, kad laukiuosi) pasakė, kad antibijotikai nebūtų pakenkę. Kike aš suvokiu tai niekada nebuvo, nėra ir nebus priimtinas dalykas, silpnina imunitetą, nužudo gerasias bakterijas ir visa kas gyva.

    Sonio