Atsakymai

  1. 4

    labai noreciau kad bent kelias darbo dienas,grizes is darbo negertu,bet...pradejau nekesti alkoholio,man tai didziausias priesas,seimu ardytojas,net vimdo kai parduotuveje praeinu,o vyras geria mano nuomone per daug beveik kiekviena diena po darbo parsinesa kad ir buteli degtines ir vienas zaizdamas kompiuteriu geria,savaitgalius taip pat dazniausiai taip praleidzia,kalbos nepadeda,nes paskui isgeres issilieja ant manes....uzuojauta visoms kuriu vyrai alkoholi labiaus myli nei savo seimas

    Anonimas

  2. 3

    Taip, tikrai norėčiau, kad mano vyras negertų nė lašo. Ar alkoholis duoda kokios nors naudos? Manau kad ne. Kaip ir cigaretės ar narkotikai. Maniškis vartoja labai minimaliai, bet galėtų ir to minimaliai nebūti, nes tai ne vanduo. Geriau šviežių apelsinų sulčių išgertų vietoje bokalo alaus :) Pati esu abstinentė ir labai puikiai jaučiuosi be alkoholio ;)

    lydekaite

  3. 3

    mano retai gere tai netrugdo tikrai kad per sventes balius kokius isgere tai normalu,reikia zmogui atsipalaiduoti.....

    Anonimas

  4. 2
  5. 2

    apie ka, jus visos, snekate? Kad truputi isgerti sveika(tik netikekite taip visai tyrimai)? Kad reikia? Cia jau musu visu beda. Alkoholis tas pats kas ir narkotikai ar cigaretes- nuodas. Sugadinta visuomene, jei neranda kitu smegenu atpalaidavimo ar bendravimo su zmonem budu. Labai gerbiu zmones, kurie visai negeria.

    Niekas neisizeiskit, as ir pati retai, bet kokios alaus isgeriu, ir vyras kartais isgeria, bet siaip manau, kad visi mes ir musu visuomene pagedus, nes gerimas pas mus gyvenimo norma.

    1dziuls

  6. 2

    kaip idomiai skamba kai kuriu pasisakymai,mazdaug jei negeri tai trenktas esi:)) mano vyras negeria jau kokius 3 metus VISISKAI,nebent kartais karsta diena skardine nealkoholinio alaus,ko nelaikau gerimu,ir atrodo sveikas,gyvas..ir netrukdo jam tai sedeti su kompanija,cia jau kaip paziuresi..

    sandritute

  7. 2
  8. 2

    mano kekviena diena alaus isgeria po bonkute ar dvi kartais jau nervas paima kad tiek pinigu ismeta bet ka padarysi juk jis uzdirba sunkiai pinigus tai ir jam galima atsigerti alaus :)

    lover19

  9. 2

    Kad visiškai negertų nėra reikalo, nes reikia po darbų atsipalaiduot, aš ir pati kelias taures vyniuko norėčiau, manasis savaitgaliais tiktais išgeria su draugais, bet važiuojam kartu ir tai ne kiekvieną savaitgalį. Bet saiko jam reikėtų, nes visai nejaučia, geria iki pergalės....

    iinnggaa

  10. 2

    maniskis daug negeria, karta du i savaite alaus atsipalaidavimui. Ir per balius geria tik alu arba su manim vyna ar sidra o stipriu alkoholiniu gerimu isvis nepripazysta. Nenoreciau tureti is vis nieko negeriancio vyro, sedetu susiraukes ir burbetu jei kas kiek isgertu

    ginnta