Atsakymai

  1. 1

    I mane ziurejo l. atlaidziai, as irgi su pilvu mokiausi, baigiau..

    Dziungarija

  2. 1

    as taip pat neakyv mokausi lzuu, na ateinanti sesija bus sunki, galvoju per paskaitas pagimdysiu:)

    dainora

  3. 1

    man sunkesni buvo praejusieji metai nes tuo metu ir mokiausi ir dirbau ir dar laukiausi. Dabar manes laukia baigiamieji egzaminai ir diplominio darbo gynimas. Bet sedziu namie ir kai vaikutis uzmiega puolu prie savo rasybos darbu

    ginnta

  4. 1

    Siuo metu pati studijuoju universitete, magistranturoje. Siaip vos speju suktis, nes magistrini darba rasau... Destytojai ziuri taip, kaip i visus :) isskirtiniu kazkokiu salygu nera :)

    ErikaP

  5. 1

    kai laukiausi buvo paskutiniai metai, visai pabaiga, rasiau diplomini, tai destytojai atsizvelgdavo i nestuma,truputy nuolaidziavo:) o kai vaziavau gintis diplominio tai dukrytei 2savaites tik buvo, tai pabreze kad naujai iskepta mamyte,pasveikino ir gan greit mane praleido, zodziu visai liuks viskas isejo, suspejau,tik nora reikia turet

    Kalnietiene

  6. 0

    mokinausi iki nestumo 37 savaites..(anglu kursose)
    i mane ziurejo labai normaliai..jiokiu nuolaidziavimu man nebuvo,kadangi man ju tikrai nereikejio..elgesi su manim kaip su sau "lygevercia"taip kaip as ir norejau..klaseje sedejiau ne as viena,bet ir dar viena panele..as neatrodziau nescia..destytoja vis juokaudavo ,kad as ne nescia o pyragu privalgius:)
    susitikinedavom su destytoja ir klase visi kartu uz koledzo ribu..zodziu tikrai buvo faina:)

    Fantazija

  7. 0

    As buvau paskutiniam kurse kai pastojau. Per valstybini egzamina jau buvau i pabaiga nestumo, tad didziausias issukis buvo issedet egzamine nenuejus i tualeta tas kelias valandas:) O siaip patys mokslai nesukele sunkumu, tik atsisakydavau asistuot operacineje per praktika, nes jau budavo sunku isstovet kelias valandas.

    VJL