• 8ats.

    menesiniu sutrikimai

    Nelabai suprantu kas man paskutinius du menesius darosi. Streikuoja menesines. Susirgau laiku, bet tik tepliojausi, net paketu nereikejo uzteko kasdieniniu iklotu, sekanti menesi, vel pagal laika, pyliau kaip is kibiro, net naktim turejau keltis. Po paskutiniu menesiniu praejus dviem savaitem vel pradejau tepliotis. Ar taip gali buti, ar man jau reikia stipriai susirupinti. Dabar laukiu sekanciu menesiniu, ziuresiu kas bus, jei vel blogai tai eisiu pas gydytoja.

    GienkaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na reiketu apsilankyti pas gine ir jinai tau pasakys kas galetu buti,nes mes cia mamos galim tik speliot,o is to naudos tau jokios nera.

    sandradan

  2. 2

    apsilankik pas gine ji tiksliausiai nustatys priezasti

    sandi

  3. 2
  4. 1

    taip neturetu buti,reiketu ginekologo konsultacijos

    ruta26

  5. 1

    nueik pas gine, man labai daznai budavo jos nelaiku ir viena menesi vos tepa o kita plaukiu kaip reikiant net negaliu niekur eiti, buvo hormonu sutrikimas, vengiau eit pas gine, todel sprendzia kad del siu priezasciu galejo but sunkus ir nestumas, tad jei taip kartojas geriau apsilankyk israsys zvakuciu jei yra virusiukas ir viskas susitvarkys

    Anonimas

  6. 1

    o gal jau gandrui laiškas parašytas ?

    Linara121

  7. 1

    visu geriausia tokiais klausimais konsultuotis su sios srities specialistais - ginekologais. as visgi tavo vietoje nebedelsciau ir vykciau pas gydytoja. jei kam ir yra buve kazkas panasaus nereiskia, kad ir tau tas pats, kiekvienas atvejis gali buti individualus. kad kazka atsakyti reikia ir apziureti, o tai kaip zinia atlieka gydytojai, o mes tik padiskutuoti galime. sekmes ;)

    romantike

  8. 1

    Manyciau ramiausia Tau butu nueiti pas daktare ir ji pasakys. Nes cia bus ivairiu nuomoniu ir tai tik speliojimai, tode nemanau, kad kazkas Tau bus aiskiau.

    Nojukas