• 5ats.

    Buto interjeras/dizainas

    Isigijome visikai tuscia butatik sienos, viska tvarkysime is pagrindu tad domina naujos idejos, kaip graziai ir jaukiai irengti savo busta. Pritrukau ideju kaip galima butu irengti triju kambariu buta:(gal zinote kokiu internetiniu svetainiu kur galima butu pamatyti miegamojo, vaiku kambario, svetaines, virtuves interjera ar idejas, aciu:)o gal pacios turite jaukius/modernius bustus, lauksiu atsakymu:)

    barskuteInterjerasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pagooglink, daug yra nuotrauku :) kai persikrausciau remontavomes nuo lubu iki sienu, kranu ir t.t... susikuriau sau jauku interjiera :) na vienam kambariui tik baldu dar siek teik truksta :) bet pwer daug nekopinau is nuotrauku, kuriau pati kaip man patogiau ir graziau :) interjera puose istikruju ne baldai ar sienu spalva, o veliau visi tie niekuciai, kurie vadinasi interjero detales, tokei kaip geles, lentynu/spintu turinys ir t.t... musu net katinas priderintas prie interjero ;D

    Adri

  2. 1

    puikiu ideju radome SBA baldu salone (www.sbabaldai.lt) kurdami savo namus/... miegamojo kambari buten ir isirengeme identiskai pagal viena ju salone esanti interjero pavyzdi - esame be galo patenkinti iki siol :)

    Anonimas

  3. 1

    pagooglink rasi labai labai daug idomiu , graziu ideju , nes kas vienam patinka tas kitam visiskai ne , sekmes

    Mazute

  4. 1

    Kadangi pati neseniai remontavausi nuo lubu iki grindu, galiu pasakyti, kad geriausios idejos slypi tavo galvoje ;) Google labai nepasikliauciau, nes prigooglini, o po to ieskai Lietuvoje nesanciu medziagu, spalvu, baldu ir t.t., o kai nerandi labai nusivili...
    As tariausi su vyru, rinkome spalvas, pykomes, gincijomes... Galu gale remonto eigoje viskas keitesi ne viena ir ne du kartus. Rezultatas - tenkina mane su vyru, o jei kam nors kitam nepatinka - gali pas mane i svecius ir neiti :)
    Palinkesiu tik vieno - kantrybes ir viskas bus gerai.

    Isnykstanti

  5. 1

    Na labai jau platus klausimas. As tai musu buto plikas sienas pati padekoravau. Tokia israityta gele stilizuotta nupiesiau ant siauros sienos, o ant tokios placios-pienen su issidraikiusiais pukais. Viska stengiaus derinti prie interjero spalvu, taigi rezultatas toks kaip ir neblogas gavos :) taciau yra daugybe butu, kurouos gali pasidaryti "plikame' bute :)

    Eglone