• 19ats.

    Mamytės, kada jūsų sūneliai atrado savo "pelytę" ir pradėjo ja domėtis? :)

    as pastebejau, kad mano sunus (1m.3men.) jau atrado savo "pelyte" :) kai paleidziu ji palakstyti pliku uzpakaliuku ar kai sodinames ant puodo, tai jis pasilenkia ir ziuri i savo grozi :) juokiaus viena karta - ziuriu pasilenkes ziuri ir taip atsargiai rankyte tiesia link pimpaliuko, o kai priliete staigiai atitrauke rankyte ir pradejo juoktis :))

    kaip jusu berniukai reagavo i savo atrastus "aparaciukus"? :)

    romantike1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    sunui 10 men tai kartais isrenktas jau ciupineja su rankyte kas ten tarp koju yra. Kartais grubiai suspaudzia ir tempia, tuomet subaru kad negalima. Bijau kad nesusizeistu

    ginnta

  2. 5

    Manasis netyčia jau peliuką pasičiumpa, kai plikinėja, tik pačiumpa ir iš karto veido išraiška pasikeičia, matomai suskausta, tai stengiuosi prižiūrėti, nes gali susispausti.

    iinnggaa

  3. 5

    manasis pastebėjo pelytę kai ėmė sėstis ant puoduko ( apie 6,5 mėn), bet toks ten ir domėjimasis buvo, rasdavo ką patampyti ir pasukioti tarp pirštų ir tiek. Kai ėmė vaikščioti, domėtis viskuom tai ir peliukas buvo laaabai įdomus. Tai gal 10 mėn buvo (sakykim) tuomet jau sėdėjo ir žiūrinėjo.. dabar yra virš 14 mėn ir kai būna be kelnaičių visad randa progą patyrinėti kol neatsibosta :)

    lydekaite

  4. 5
  5. 5

    o maniskis ganetinai anksti pradejo dometis savo grozybe,kai pradej sedeti,o kai nesam prausti tai jis vonioj sededamas zaidzia,kartais net grubiai paima,kartais bijau kad nesusizeistu taip.kaip suprantu tyrineja kas cia per daiktas toks;)

    sandradan

  6. 5

    mano suneliui 2m greit bus tai jis jau senai atrado savo pimpaliuka. labai daznai liecia ji ir pasistoja jam. as vis drausminu. sakau kad negalima liesti. manau visi berniukai taip daro

    padraika

  7. 5

    Kol kas dar nepamate,bet maudyniu metu daznai liecia ar kai sauskelnes keiciu,nukreipiu demesi kitur.Mums metukai greit,siek tiek storuliukas yra,del to dar nepamate:-))

    ruta26

  8. 4

    dabar eina devintas mėnesis tai jau koks mėnuo kaip tik nuimu pampersą tai čiupinėjasi..:)

    laimike

  9. 4

    Mums jau 13 menesiu maniskis berniukas taip pat atrado savo 'turta' :) Ciupineja kai tik buna plikas man irgi juokas ima o is kitos puses kazkaip keista ir pagalvoju vaikas jau toj toj baigs iki galo pazinti savo kuna :))

    ikmeskute

  10. 4

    Atranda kiekviena karta,kai tik nuogu uzpakaliuku leidziu palakstyt,bet sudrausminam,jog neciupinetu,tai kuriam laikui pamirsta bus tuoj 1metukai sunui:)

    Bosiene