• 6ats.

    Mamytes, man gimdyti Liepos menese :) Jau ne kas ir beliko. Norejau pasiteirauti, po kiek poru galeciau pirkti smelinuku, sliauztuku, kepuryciu? Kiek patartumet? Ir mazdaug kokio dydzio imti? Labai aciu uz atsakymus mielosios :)

    VikutukasNėštumas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Dee -- labai aciu uz sveikinima :) Tave taip pat sveikinu :)*

    Vikutukas

  2. 1

    Sveika,didziausi sveikinimai:) Man gimdyt liepos 4d. :) Man pirmas vaikas ir toki pat klausima sau uzdavinejau,bet tiesa pasakius jau viska esu nupirkus. Bet patarciau daug nepirkt pries angeliukui gimstant,nes gali buti didelis ir naujagimio pirmo dydzio rubeliai gali buti greit per mazi arba is vis netiks :) Isigyk keleta :)

    Dee

  3. 1

    Oj apie kita tai toli grazu pagalvot :)))

    Vikutukas

  4. 1

    Na dydį tai tikrai nenusakysim,tai priklauso nuo to,koks vaikelis bus.Aš irgi liepą gimdysiu,bet pirksiu pagal save,noriu,kad vaikutis visada švarus būtų,papuoštas:-).Viena pažįstama sakė,kad jai prieš gimdymą pasakojo kad daug nepirktų,kad neaprengs,tai paskui dasipirkt turėjo.Aišku nepersisteng,o jei liks,bus kitam mažiukui:-)

    aidaS

  5. 1

    Manasis labai dažnai darydavo kaku ir skystai, čia daug kam taip būna, kai maitinamas motinos pienu. Tai kai palikdavau pliku užpakaliu, tai iki kaklo apsikakodavo, per dieną tekdavo 3 kartus rūbus keisti, tai man buvo mažai kiek turėjau, ėjau dasipirkti. Manau po 6- 8 poras bodžiukų ir šliaužtukų, kepuryčių užteks 2-3, pirštinyčių 3 . Jei trūksi, dasipirksi.Turėk 56 dydžio, kokius 3 kitus gali keliais dydžiais didesnius pasiimti, nelygu koks vaikiukas gims. Aš užvilkdavau didesnius ir kojinytes apmaudavau, nes vaikelis greitai auga.

    iinnggaa

  6. 1

    Atsiprasau, ne i ta skyreli idejau klausima. Siandien kazkokia kaip pasimetui as..

    Vikutukas