• 10ats.

    vejaraupiai

    gal kas zinote mamytes kaip sumazinti ta nelemta niezuly.1 metuku sunus apsirgo vejaropiais sergame jau nuo ketvirtadienio tepu zelionkia duodu tavegilio sirdis plysta y jy ziurint sveikos vietos neliko ant kunelio kiek dar laiko tie spuogiukai kils,kaip jam sumazinti ta niezuly trecia naktis visiskai nemiegame.

    denisakajus1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Cia yra klastinga liga.Mano sesuo gavo konplikaciju tai metus laiko ligoninese pragulejo.Padarykite vaikui aguonu nuovira.|Uzpilkite agyoas vandenuku ir pamirkykite idekite truputi cukraus,kad vaikas gertu.Ir tuo skysciu po truputi kelis kart i diena girdykite,kad liga islistu visa ant odos ir jokiais budais nesukristu i vidu.Nuosirdziai patariu,nes nieko nera baisiau jei ji sukris i vidu.tada kankinsites ilgiau.Nuosirdziai linkiu pasveikti

    lolitaaa

  3. 1

    oij nezinau,pabandyk pasigooglint.

    marinaaa

  4. 1

    galit sirgt iki penkiu savaiciu...nemanau,kad yra budas apmazinti niezuli.

    marinaaa

  5. 1

    Vejaraupiais sergama isvis 10 dienu, bet paskui jau apmazeja tas niezulys... turbut taip ir tures mazylis issikankinti tas kelias dieneles...

    Nojukas

  6. 0

    na va mamytes mes jau sveikstam viskas jau lyg ir uzmirsta jei ne sasiukai ir zelionkes demes,norejau jum pasakyti puiku buda niezului nuimti.mes gyvename airijoije tai jau sekmadienio vakara neiskentus po triju bemiegiu paru issikvieciau gydytoja.mums patare ismaudyti vaikiuka sodos vonioja ir ka jus galvojat/ismaudziau mazyly astunta vakaro- buvo net smagu ziureti kai mazylis sypsosi miegoti nuejo devinta tuo paciu ir as y lova galvojau bent pora valandu pamiegosiu nes jis is kart uzmigo,pabundu sunelis sneka pasiziuriu y laikrody astuonios ryto,ismiegojo visa nakty.tai norejau pasakyti kad sodos vonia mums labai padejo .Jai jums taip bus pabandykite ir jus tikrai geras budas niezului nuimti.

    denisakajus

  7. 0
  8. 0

    to as labiausia ir bijau kad nebutu komplikaciju nes jau taip atrodo viskas sunkiai,man kai vyriasnioji sirgo taip nebuvo,o su maziuku dabar tai baisu darosi,dar beda kad mes ne lt gyvename cia ne daktarai o kazkas baisaus.

    Anonimas

  9. 0

    as tik dabar ysiskaiciau y atsakyma,niekada nesu girdejus kad vejaraupiai gali testis iki penkiu savaiciu,labai mane isgazdinai(.o is kur tu tai zinai?

    denisakajus

  10. 0

    gal zinote ar galima maudyti mazyly jei jis neturi karscio?

    denisakajus