• 5ats.

    Gin. Ida Kovoliova, Klaipėda

    Sveikos mamytes, ar kam teko lankytis pas šią ginekologę-akušerę? Pačiai pirmas nėštumas, tai nežinau kokia turėtų būti geros gydytojos priežiūra, konsultacijos. O manęs nuėjus nei sveria, nei matuoja, tik paklausia kaip jaučiuosi, jeigu gerai, tai ir viskas.. Net tepinėlio nepaėmė, nei nėštumo dydžio nustatė. Gal kas turi atsiliepimų apie ją?

    LiepsaSpecialisto pasirinkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as ejau i III poliklinika (tik nepasakysiu pas kuria,nepamenu pavardes) tai buvau 7 sav. ji eme man tepineli,atrodo viskas gerai,turejau eiti kazkur po 1,5men(sventes buvo,tai nusivelino) kelios dienos pries einant pasitikrinti pradejau kraujuoti ir pasirodo vaikiukas jau nebesivyste nuo 7 sav,dar 1,5men. isnesiojau negyva. mano nuomone kad cia bus kazka pridirbusi ji man.
    jau dabar kai lauksimes negailesiu pinigu privaciom klinikoms,kad man bent jau i men. karta ziurestu per kompiuteri,ar viskas gerai vystosi

    zaislas

  2. 2

    As lankiausi nestumo metu ir po nestumo pas ja.Man ji kuo toliau,tuo labiau nebepatinka.Jei tik yra galimybe,pakeisk gydytoja.Satkus visai geras specialistas.

    ruta26

  3. 1

    na aš apie ją buvau girdėjusi nekokių atsiliepimu...zmones kalba, kad nelabai ji... as ejau pas satkų:) esu labai atenkinta jo darbu, tik nezinau ar dirba ar ne dar jis..

    VilijaPovilioniene

  4. 1

    Tai valstybinese poliklinikose tedaro 18 sav.echoskopa.gali privaciai nueit pasidaryt echoskopija,vetrungej daro,80lt kainuoja

    ruta26

  5. 1

    Šatkus jau nebedirba šitoj poliklinikoj, pati pas jį gimiau :) . O ji vienintelė prižiūri nėščiąsias. O sakykit ar šeimos gydytoja man galėtų siuntimq duoti echoskopijai? Šiandien kaip tik einu pas ją, gal šiek tiek nuramintų tikro specialisto apžiūra. Nes Kovoliova tik 5mėn darys echo.

    Liepsa